PS serwisów wybiórczej mi nie podsyłajcie

Niestety Daro chyba masz rację. Teraz wszystko ma być szybko, bogato i kontrowersyjnie, a że odbija się to na jakości informacji (co chyba jest celem istnienia portali informacyjnych) to już nikogo nie obchodzi.daromanchester pisze:Nie ma takiego serwisu bo upadłby w tydzień gdyż nikt by go nie czytał.
Dzięki, poczytam sobie - wyglądają całkiem nieźle (chociaż widzę, że ktoś w komentarzach napisał, że tekst jest z PAPu a nie ich - nie chce mi się tego sprawdzać).sznurek pisze:Trwam w mroku. http://www.wnp.pl/informacje/marsz-obud ... 1_0_0.html
Celem istnienie portali jest robienie kasy z reklam tylko i wyłącznie.Miszcz pisze:co chyba jest celem istnienia portali informacyjnych
A to od sprawdzenia błędów więcej osób newsa przeczyta?Miszcz pisze:Najbardziej drażni mnie fakt, że chyba nikt nie czyta tych newsów przed publikacją.
Może bym i w to wierzył gdybym nie widział od środka jak wyglądają protesty takich organizacji.Miszcz pisze:Dzięki, poczytam sobie - wyglądają całkiem nieźle (chociaż widzę, że ktoś w komentarzach napisał, że tekst jest z PAPu a nie ich - nie chce mi się tego sprawdzać).
Kiedy tak było?daromanchester pisze:Kiedyś czytało się informacje i wyrabiało sobie opinię
No jasne tylko, że robią kasę dzięki publikacji newsów więc wypadałoby robić to profesjonalnie.Esco pisze: Celem istnienie portali jest robienie kasy z reklam tylko i wyłącznie.
I to jest przykre. Nie liczy się jakość tylko ilość; więcej artykułów = większa szansa, że ktoś naciśnie na jakąś reklamę itd. Więc klepią te lipne tekściki 6535246 razy dziennie...Esco pisze:A to od sprawdzenia błędów więcej osób newsa przeczyta?
Podrzucisz jakieś? Niby jest tego pełno ale znaleźć coś porządnego w morzu syfu nie jest łatwo.alinoe pisze:Teraz mamy internet i inne media a że ktoś czyta onet... co ja na to poradzę.