oj czepiasz sie, widac ze Diffek stara sie cos tam ogarnac, a bledy z nie pokazywaniem czasu i ceny robilo duzo osob.Stforex pisze:Mah1y
Prosi zakrywają cenę i czas. Nie marudź i tak dużo pokazał. Po 19 dniach to pewnie został już forexowym guru i będzie mógł prowadzić z tego szkolenia. A Ty byś chciał za darmo.
Oto ja, i moja gra.
Re: Oto ja, i moja gra.
Witam, zakładam ten temat ponieważ liczę na pomoc/zruganie/wyśmianie lub pochwalenie
Właśnie tego typu głupia ironia tutaj panująca powstrzymywała mnie od udzielania się
@up zruganie a propo stylu gry, wyśmianie strategii, poprawa lub pomoc, a nie głupie szydercze paplanie poza tematem. To nie nastraja pozytywnie.
Wracając do tematu:
Edek gram na spadek do .2877 po czym spodziewam się mocnego wybicia, chociaż dalszy spadek możliwy(będziemy mieć wtedy podwójne dno, po czym można się spodziewać jeszcze większego wybycia) ale jednak myślę że .2877 będzie dobrym wsparciem i tam wlasnie robie sobie targeta na początek tego dnia

Wracając do tematu:
Edek gram na spadek do .2877 po czym spodziewam się mocnego wybicia, chociaż dalszy spadek możliwy(będziemy mieć wtedy podwójne dno, po czym można się spodziewać jeszcze większego wybycia) ale jednak myślę że .2877 będzie dobrym wsparciem i tam wlasnie robie sobie targeta na początek tego dnia