Oto ja, i moja gra.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Diffek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Diffek »

Dzisiejsza gra na GBP/USD i warianty jakie zaobserwowałem i mam zamiar ewentualnie wykorzystać ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Diffek pisze:Obrazek
Jaka szkola uczy zeby prowadzic LT przez srodek?
pytam z ciekawosci bo moze jest jakas taka technika gry.

Ja widzialem tylko technike rysowania po szczytach lub dolkach, pozniej mozna dodac rownolegla gorna/dolna linie i jest kanal, pozniej mozna dodac rownolegla po srodku i jest srodek kanalu.

Diffek
Bywalec
Bywalec

Jaka szkola uczy zeby prowadzic LT przez srodek?
pytam z ciekawosci bo moze jest jakas taka technika gry.

Ja widzialem tylko technike rysowania po szczytach lub dolkach, pozniej mozna dodac rownolegla gorna/dolna linie i jest kanal, pozniej mozna dodac rownolegla po srodku i jest srodek kanalu.
tu po prostu jeszcze myślałem że jest sens przeskakiwać między interwałami mając na jednym z nich LT ;)

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Diffek pisze: tu po prostu jeszcze myślałem że jest sens przeskakiwać między interwałami mając na jednym z nich LT ;)
czy teraz myslisz ze nie ma sensu przeskakiwac miedzy TFami majac LT narysowane?

Domyslam sie ze robiles jakis blad i jak zmieniasz TF to ci LT ucieka w inne miejsce. Mozliwe ze jak zmienisz wykres na slupkowy/swiecowy to problem zniknie i nie bedziesz tracil punktow zaczepienia. Wtedy bedziesz mogl znowu wrocic do myslenia ze jest sens przeskakiwac pomiedzy TFami majac LT narysowana :)
pozdrawiam.

Diffek
Bywalec
Bywalec

zmiana zaistniała co widać na moim poście z godziny 13:57 ;) ale mimo wszystko postanowiłem się trzymać jednego interwału

Diffek
Bywalec
Bywalec

Diffek pisze:Dzisiejsza gra na GBP/USD i warianty jakie zaobserwowałem i mam zamiar ewentualnie wykorzystać ;)

Obrazek

minęło trochę czasu, sytuacja obecnie wygląda tak:

Obrazek

wniosek? żadne z moich przypuszczeń się nie sprawdziło ;)[/img]

Diffek
Bywalec
Bywalec

Re: Oto ja, i moja gra.

Po nabraniu nowej wiedzy i doświadczenia w forexie, reaktywuje swój dziennik ;) oraz przy okazji śmieję się z tego co w nim było zawarte wcześniej :P na początek, trejd dzisiejszy

Obrazek + 30 scalp na edku

oraz trejd z przed kilku minut, licze ze poleci jeszcze troszke w góre ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Diffek dobrym pomyslem jest zeby nie zakrywac ceny i godziny na wklejanym wykresie. Pokazuj caly wykres bo inaczej to nie wiadomo o co chodzi.

Powodzenia i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Mah1y
Prosi zakrywają cenę i czas. Nie marudź i tak dużo pokazał. Po 19 dniach to pewnie został już forexowym guru i będzie mógł prowadzić z tego szkolenia. A Ty byś chciał za darmo.
Po nabraniu nowej wiedzy i doświadczenia w forexie, reaktywuje swój dziennik oraz przy okazji śmieję się z tego co w nim było zawarte wcześniej

Diffek
Bywalec
Bywalec

19 w przód to lepiej niż stać w miejscu ;) a zakryta cena/time to błąd mojego paintowego edytowania plików. Właśnie tego typu głupia ironia tutaj panująca powstrzymywała mnie od udzielania się ;)

ODPOWIEDZ