Oto ja, i moja gra.
Jaka szkola uczy zeby prowadzic LT przez srodek?Diffek pisze:![]()
pytam z ciekawosci bo moze jest jakas taka technika gry.
Ja widzialem tylko technike rysowania po szczytach lub dolkach, pozniej mozna dodac rownolegla gorna/dolna linie i jest kanal, pozniej mozna dodac rownolegla po srodku i jest srodek kanalu.
tu po prostu jeszcze myślałem że jest sens przeskakiwać między interwałami mając na jednym z nich LT
Jaka szkola uczy zeby prowadzic LT przez srodek?
pytam z ciekawosci bo moze jest jakas taka technika gry.
Ja widzialem tylko technike rysowania po szczytach lub dolkach, pozniej mozna dodac rownolegla gorna/dolna linie i jest kanal, pozniej mozna dodac rownolegla po srodku i jest srodek kanalu.
czy teraz myslisz ze nie ma sensu przeskakiwac miedzy TFami majac LT narysowane?Diffek pisze: tu po prostu jeszcze myślałem że jest sens przeskakiwać między interwałami mając na jednym z nich LT
Domyslam sie ze robiles jakis blad i jak zmieniasz TF to ci LT ucieka w inne miejsce. Mozliwe ze jak zmienisz wykres na slupkowy/swiecowy to problem zniknie i nie bedziesz tracil punktow zaczepienia. Wtedy bedziesz mogl znowu wrocic do myslenia ze jest sens przeskakiwac pomiedzy TFami majac LT narysowana
pozdrawiam.
Re: Oto ja, i moja gra.
Po nabraniu nowej wiedzy i doświadczenia w forexie, reaktywuje swój dziennik
oraz przy okazji śmieję się z tego co w nim było zawarte wcześniej
na początek, trejd dzisiejszy
+ 30 scalp na edku
oraz trejd z przed kilku minut, licze ze poleci jeszcze troszke w góre

+ 30 scalp na edkuoraz trejd z przed kilku minut, licze ze poleci jeszcze troszke w góre

Diffek dobrym pomyslem jest zeby nie zakrywac ceny i godziny na wklejanym wykresie. Pokazuj caly wykres bo inaczej to nie wiadomo o co chodzi.
Powodzenia i pozdrawiam.
Powodzenia i pozdrawiam.
Mah1y
Prosi zakrywają cenę i czas. Nie marudź i tak dużo pokazał. Po 19 dniach to pewnie został już forexowym guru i będzie mógł prowadzić z tego szkolenia. A Ty byś chciał za darmo.
Prosi zakrywają cenę i czas. Nie marudź i tak dużo pokazał. Po 19 dniach to pewnie został już forexowym guru i będzie mógł prowadzić z tego szkolenia. A Ty byś chciał za darmo.
Po nabraniu nowej wiedzy i doświadczenia w forexie, reaktywuje swój dziennik oraz przy okazji śmieję się z tego co w nim było zawarte wcześniej
19 w przód to lepiej niż stać w miejscu
a zakryta cena/time to błąd mojego paintowego edytowania plików. Właśnie tego typu głupia ironia tutaj panująca powstrzymywała mnie od udzielania się