zwyczajowo aby wiedziec o wszystkich zamykanych przez EA pozycjach na jednym z wykresikow stoi sobie prosty systemik ktory po kazdej zamknietej pozycji wysyla mi maila.
Wszystko to od paru lat dzialalo bez zadnych problemow az do zeszlego tygodnia, kiedy to wprowadzona innowacja spowodowala, ze EA od ok. 3 w nocy do rana ustawial pendinga po czym go kasowal, po czym po zmianie wielkosci spreadu znowu go ustawial i kasowal - i tak bez konca .
No trudno - czlowiek uczy sie na bledach - wprowadzilem odpowiednie zabezpieczenia na przyszlosc taki wypadek, ale... te 450 email-i wyslanych sprawilo, ze MT4 nie chce juz wiecej wysylac i wywala mi taki blad:
i oczywiscie nie wysyla tego maila.2012.10.01 07:09:27 Mail: not enough space for 'Adm-Pro, zysk: 33.26, EURUSD-Pro, otwarto: 2012.09.30 23:53:54, zamkn.: 2012.10.01 00:06:53'
Nie wiem gdzie mam szukac tej "przestrzeni" ktora zostala zapchana - w katalogu w mt4 w zakladce 'mails' wlasciwie nie ma nic - pare kB. zadne logi tez nie sa jakos szczegolnie zapchane....
Czy ktos mial juz tego typu przypadek ? gdzie moga byc przechowywane wysylane maile i jak moge je usunac ?
Rozwazam przeinstalowanie systemu - ale nie wiem czy i to moze pomoc...