Dzieki, chyba jednak bede musial przysiasc i przetrzec szlak samemu.LesioS pisze:Nie zająłem się testami: szkoda mi czasu na miesięczne testy, których wynik będę mógł wykorzystać za dość spory czas.
Pozdr.
Języki programowania wysokiego poziomu są kilkakrotnie szybsze niż jezyki interpretowane. Można więc w ciemno powiedzieć że będzie o wiele większy speed.tulator pisze: jednak nie jestem biegly w c# i wiem ze rozgryzienie tego softu i w miare plynne kodowanie zajmie mi co najmniej z 2 tyg. czasu. Czy zachywt nad tym programem jest nadal akutalny ? Jak z szybkoscia dzialania i testowania np. strategi na danych 1 min, z okresu 4-5 letnego (wiem ze to ekstremlny przypadek ale dobrze poazuje szybkosc silnika) ?
Z góry dziekuje za opinie, czy warto inwestowac w to czas.
Pozdr. Tulator
Dziwnie to wygląda... Jakbym to ja nie był biegły w C#Tig3r pisze:tulator pisze:Języki programowania wysokiego poziomu są kilkakrotnie szybsze niż jezyki interpretowane. Można więc w ciemno powiedzieć że będzie o wiele większy speed.LesioS pisze: jednak nie jestem biegly w c# i wiem ze rozgryzienie tego softu i w miare plynne kodowanie zajmie mi co najmniej z 2 tyg. czasu. Czy zachywt nad tym programem jest nadal akutalny ? Jak z szybkoscia dzialania i testowania np. strategi na danych 1 min, z okresu 4-5 letnego (wiem ze to ekstremlny przypadek ale dobrze poazuje szybkosc silnika) ?
Z góry dziekuje za opinie, czy warto inwestowac w to czas.
Pozdr. Tulator
2 tyg na rozpracowanie C# to może być trochę za mało, chyba że już jesteś biegły w jakimś innym języku programowania co może ułatwić Ci naukę.
MB Trading:green7 pisze: - brokerzy - czy suportuje jakiegoś brokera forexowego gdzie można łatwo założyć konto demo ?
Witam.Pablo90 pisze:Ale obraz maszyny wirtualnej można chyba zapisać w stanie czystym? Wtedy zostaje tylko instalacja OQ na vm.MaRCHeW pisze:2. Raz w miesiącu trzeba poświęcić ok. godzinki na zainstalowanie wszystkiego od nowa.