A, że tak zapytam jaki widzisz sens w kręceniu takich filmików i co mają pokazać ?mike_05 pisze:http://youtu.be/X85JMZJvKm0
Hardware i software jurnal.
Re: Hardware i software jurnal.
green7 daj zyc.. bo kaze ci przypiac range fx guru
Na ewolucji niczego mozna sie wiele nauczyc czasem
A noz zarejestruje jakies crop circles czy cos
i bedizemy sie glowic jak do tego doszlo
Oglnie moze byc ciekawie.. inspiracji nigdy dosc a ostatno malo tego wiec.. ciekawi mnie
a i zielonym moze cos sie przyda keidys

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
W sumie powinien taką rangę posiadać nawet chyba o to kiedyś wnioskowałem.
Z założenia miały być dla ludzi wygrywających w konkursach, tak chyba templar zdobył ten tytuł.
Z założenia miały być dla ludzi wygrywających w konkursach, tak chyba templar zdobył ten tytuł.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
A że się zrewanżuję pytaniem.
Jaki sens jest , ze się bez końca, za przeproszeniem, wpierdalasz w moje treści i jaki jest powód twoich bezustannych złośliwości?
Jaki sens jest , ze się bez końca, za przeproszeniem, wpierdalasz w moje treści i jaki jest powód twoich bezustannych złośliwości?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Chcesz powiedzieć, że przez czyjeś niedopatrzenie zostałem "maniakiem" ?daromanchester pisze:W sumie powinien taką rangę posiadać nawet chyba o to kiedyś wnioskowałem.

Ja jestem złośliwy ? Pokaż mi łaskawie w którym miejscu ?mike_05 pisze:A że się zrewanżuję pytaniem.
Napisałem, że nie masz racji co do proxy i dlaczego. Że nie widzę sensu w udowadnianiu, że serwer demo ma zegar spóźniający się o 10 sekund.
Rozumem, że wszystko co jest niezgodne z Twoim widzeniem świata jest automatycznie złośliwe ?
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Ty się nie śmiej bo wstaje sobie dzisiaj rano jak nigdy nic a tu patrzę ktoś mnie zrobił Przyjacielem Forum
Przecież za kadencji moda nabawiłem się więcej wrogów niż przyjaciół a i teraz nie próżnuję.
Ja nie lubię klepania po plecach a ludzie nie rozumieją że inne zdanie to nie od razu wróg.
W każdym bądź razie z tego co pamiętam to ranga Ci się jak najbardziej należy chociaż z tego co pamiętam to bardziej chodziło o forumowe konkursy ale takie to były chyba tylko 2.
Ale siedzę cicho bo mnie z przyjaciela na guru przerobią i mi się PW znowu zapełni.....
Przecież za kadencji moda nabawiłem się więcej wrogów niż przyjaciół a i teraz nie próżnuję.
Ja nie lubię klepania po plecach a ludzie nie rozumieją że inne zdanie to nie od razu wróg.
W każdym bądź razie z tego co pamiętam to ranga Ci się jak najbardziej należy chociaż z tego co pamiętam to bardziej chodziło o forumowe konkursy ale takie to były chyba tylko 2.
Ale siedzę cicho bo mnie z przyjaciela na guru przerobią i mi się PW znowu zapełni.....

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
Teraz Pw ma limit 1000 wiadomości, trochę możesz pozbierać ;p
@autor ..surowo tez i oziemble przyjmuj krytyke.. niech no watek bedzie edukacyjny.
@daro
Tez wnioskowalem,ale stary admin byl leniwyyy
Jakbym ja dostal taka range poszedlybm juz z forum w h.. na emeryture
:D:D:D
A tak znow czekac na konkurs w xtb ?
@daro
Tez wnioskowalem,ale stary admin byl leniwyyy

Jakbym ja dostal taka range poszedlybm juz z forum w h.. na emeryture

A tak znow czekac na konkurs w xtb ?

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Podtrzymywanie połaczenia z serwerem brokera.
Guru? Raczej Guru Meditation, ale kto to jeszcze pamięta!?
Ea do zainstalowania, które informuje dźwiękiem i komunikatem okienkowym o zerwaniu połączenia z serwerem brokera, i następnie samodzielnie próbuje przywrócić połączenie, jak tylko powód przerwy ustąpi. Przerwy spowodowane np. błędami netu lub hardware, często są niezauważane i istnienie ich odkrywamy dopiero np. w logach.
Free download
UWAGA!
jeżeli na jednej maszynie jest więcej instalacji mt4, w okienkach nie ma informacji, z której komunikat pochodzi.
Jak "Włącz strategie" jest nieaktywne, EA oczywiście nie działa.
Ea do zainstalowania, które informuje dźwiękiem i komunikatem okienkowym o zerwaniu połączenia z serwerem brokera, i następnie samodzielnie próbuje przywrócić połączenie, jak tylko powód przerwy ustąpi. Przerwy spowodowane np. błędami netu lub hardware, często są niezauważane i istnienie ich odkrywamy dopiero np. w logach.
Free download
UWAGA!
jeżeli na jednej maszynie jest więcej instalacji mt4, w okienkach nie ma informacji, z której komunikat pochodzi.
Jak "Włącz strategie" jest nieaktywne, EA oczywiście nie działa.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Żartujesz? Z emerytem rozmawiasz co ma 68xxx w małym paluszku i nie tylkoGuru? Raczej Guru Meditation, ale kto to jeszcze pamięta!?