Scalping w innym wydaniu...
Re: Scalping w innym wydaniu...
S na ejku, zamknięte na -3,8p
Dziś sporo danych ,więc chyba zrobię sobie przerwę do 13.00
Dziś sporo danych ,więc chyba zrobię sobie przerwę do 13.00
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Miło będzie zaglądać do twojego dziennika mandrejk. SL 5 pipsów nieźle.mandrejk pisze: Mój styl gry się nie zmienił czyli nadal skalp opierający się na SR i LT.
Zrezygnowałem z oczekujących, nie dzielę pozycji,gram to co widzę.
SL zmniejszyłem do 5p ale i tak rzadko czekam na SL, jeśli cena nie idzie tak jak bym tego
chciał po prostu zamykam pozycję.
TP 20-30p max
Widzę że ostro optymalizujesz swój trading. Brawo.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Dzięki Mabe
Dziś nie miałem czasu na grę przed południem, ale widzę ,że nic nie straciłem
kabel +34p i -8p, SL 8p bo to Admiral M (mam tam jeszcze parę złotych to trzeba im coś jeszcze zabrać
)
edek na Ducasie 38p do przodu, szkoda ,że nie przytrzymałem jeszcze, ale wszystkich pipsów nie można zebrać
Dziś nie miałem czasu na grę przed południem, ale widzę ,że nic nie straciłem

kabel +34p i -8p, SL 8p bo to Admiral M (mam tam jeszcze parę złotych to trzeba im coś jeszcze zabrać

edek na Ducasie 38p do przodu, szkoda ,że nie przytrzymałem jeszcze, ale wszystkich pipsów nie można zebrać

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Jeszcze dołożyłem ejka, trochę nie bezpieczne zagranie na "spadający nóż"
ale jakoś sie udało
+17p
pozdrawiam i miłego weekendu.
ale jakoś sie udało

pozdrawiam i miłego weekendu.
Cześć,
akurat zagranie W STRONĘ spadającego noża nie jest takie złe jak jego łapanie
Nie ma co narzekać, że z edka nie wyciągnąłeś więcej, bo skąd miałeś wiedzieć, że jeszcze polecą? Równie dobrze mogli zawrócić i lecieć do góry (jakby nie patrzeć mamy ogólnie trend wzrostowy).
Gratuluję zajebistych tradeów, oby tak dalej
Pozdrawiam, Midas
akurat zagranie W STRONĘ spadającego noża nie jest takie złe jak jego łapanie

Nie ma co narzekać, że z edka nie wyciągnąłeś więcej, bo skąd miałeś wiedzieć, że jeszcze polecą? Równie dobrze mogli zawrócić i lecieć do góry (jakby nie patrzeć mamy ogólnie trend wzrostowy).
Gratuluję zajebistych tradeów, oby tak dalej

Pozdrawiam, Midas
Witam,
To lubię , pierwsze wejście z poniedziałku i do przodu, +18p, uciekłem bo dane o 9.55 i 10.00
To lubię , pierwsze wejście z poniedziałku i do przodu, +18p, uciekłem bo dane o 9.55 i 10.00
Ciekawy jestem czy szarpniesz się jeszcze na jakiegoś trejda.? hehe.pzdr
Pewnie takMr.T pisze:Ciekawy jestem czy szarpniesz się jeszcze na jakiegoś trejda.? hehe.pzdr

Ten setup był na łapanie kontynuacji ruchu, retest LT ale powiem szczerze nie lubię tak grać

Mi na dziś starczy, co prawda tyłka dałem w tym drugim treidzie no ale jest jak jest...
upsss wtopa -8p, tak się kończy setup bez opieki, musiałem wyjść z domu...