Dzieki .kris007 pisze:tak w tej ostatniej skórce górny prawy róg, patrz załacznik.

Dzieki .kris007 pisze:tak w tej ostatniej skórce górny prawy róg, patrz załacznik.
rabit pisze:Domyślnie pozostanie do wyboru ok. 5 najlepszych wybranych przez użytkowników (w tym jedna ciemna na noc).
DragonFly pisze:Dziękue wszystkim bardzo za nadesłane propozycje.
Moja propozycja to styl "we_universal" - styl w pełni kompatybilny z najnowszą wersją forum phpBB 3.0.11. Przejrzysty, czytelny, bez żadnych szaleństw. Dodatkowo wstawiłem nowe, forexowe logo.
Jeżeli ktoś nie wie jak zobaczyć ten styl, a chciałby go sprawdzić to należy:
Wejść w opcje "Moje konto""Ustawienia witryny"
Z listy rozwijalnej "Styl witryny" wybrać opcję "we_universal".
Na pewno będzie trzeba dłuższą chwilę przyzwyczaić się do stylu. Proszę o opinie.
Jutro planujemy przeprowadzić ankietę wśród użytkowników forum dotyczącą wyboru najlepszych skórek.
Domyślnie pozostanie do wyboru ok. 5 najlepszych wybranych przez użytkowników (w tym jedna ciemna na noc).
Pozdrawiam.
Oczywiście, zrobi się.kris007 pisze:Panie Adminie a czy można jeszcze zrobić testowo wersję ze starym banerkiem dopasowanym choćby do
pierwszej skórki subsilver2 tak jak to tu wspominałem http://forex-nawigator.biz/forum/wygl-d ... ml#p514049 ,
nie wymaga to raczej dużo pracy a wydaje mi sie że efekt może być ciekawy,
zwłaszcza dla osób z sentymentem do starego wyglądu nawi.
Pozdrawiam
czyli lekko przerobiona obecna skorka subsilver2 + dostawione u gory stare zolte logokris007 pisze:W sumie to nie trzeba wielkiego talentu aby doprowadzić do podobieństwa nawigatorowego skórki.daromanchester pisze: Czekamy na nawigatorową edycję skórki, może ktoś jeszcze chętny z talentem?
Zerknijcie w załącznik czym nowa tak naprawdę się różni od starej, oczywiście drobiazgami typu inaczej wyświetlane załączniki itp chyba nie ma co się przejmować, w zasadzie kolorystyka forum jest podobna, jedyne co się rzuca w oczy to baner i niebieskie belki, baner przecież można zamienić, najprościej bez żadnych cudów wystarczy stary baner dostosować do wymiarów obecnego na całą szerokość i już podobieństwo wróci, zapewne można też wstawić w starym rozmiarze, jedyne co zostanie to kolor belki, to przecież też da się zrobić modyfikując jedynie kolor i bez mała w kilku ruchach mamy stare unowocześnione nawi.
Dziękiseba pisze:ja tam moze jestem staroswiecki ale jakos do mnie nie przemawiaja jakies cudowne kolory, balony i olowki w nowych skorkach
jak dla mnie to co ponizej to najlepsza propozycja poki co:
czyli lekko przerobiona obecna skorka subsilver2 + dostawione u gory stare zolte logokris007 pisze:W sumie to nie trzeba wielkiego talentu aby doprowadzić do podobieństwa nawigatorowego skórki.daromanchester pisze: Czekamy na nawigatorową edycję skórki, może ktoś jeszcze chętny z talentem?
Zerknijcie w załącznik czym nowa tak naprawdę się różni od starej, oczywiście drobiazgami typu inaczej wyświetlane załączniki itp chyba nie ma co się przejmować, w zasadzie kolorystyka forum jest podobna, jedyne co się rzuca w oczy to baner i niebieskie belki, baner przecież można zamienić, najprościej bez żadnych cudów wystarczy stary baner dostosować do wymiarów obecnego na całą szerokość i już podobieństwo wróci, zapewne można też wstawić w starym rozmiarze, jedyne co zostanie to kolor belki, to przecież też da się zrobić modyfikując jedynie kolor i bez mała w kilku ruchach mamy stare unowocześnione nawi.