Wtrace swoje trzy grosze co do skorki domyslnej, czy wam co glosowaliscie na nia nie przeszkadza ze dokladnie takie same kolory dominuja podczas zaloby na portalach , o mozliwosci zmiany na inna skorke wiekszosc nowych zapewne nie bedzie wiedzialanemezzis pisze:We_Universal - świetna skórka. Nie zmieniajcie bo znów zniknę
Wygląd strony - proponowane skórki
Re: Wygląd strony - proponowane skórki
Brawo, powiedziałem sobie że nie będę się już odzywał na temat skórek ale muszę Ci przyznać rację,Norman pisze:Wtrace swoje trzy grosze co do skorki domyslnej, czy wam co glosowaliscie na nia nie przeszkadza ze dokladnie takie same kolory dominuja podczas zaloby na portalach , o mozliwosci zmiany na inna skorke wiekszosc nowych zapewne nie bedzie wiedzialanemezzis pisze:We_Universal - świetna skórka. Nie zmieniajcie bo znów zniknę
osobiście jak ją zobaczyłem to miałem tylko jedno skojarzenie, przypomniał mi się Smoleńsk i te wszystkie strony w żałobie jakie były w necie.
Kolor kolorem, ale mam pytanie co do szerokości forum pod skórką we_universal.
Mianowicie jak dla mnie jest ona za wąska, w czasach kiedy większość ludzi pracuje na monitorach wide to jakaś pomyłka.
Nie czepiałbym się, tylko przełączyłbym na styl subsilver, ale znalazłem taki kwiatek pod we_universal (załącznik o nazwie we iniversal.jpg) - ucinanie zdjęcia wstawionego do posta prawdopodobnie przez tagi [img]. Całkiem dobrze pomyślane, bo wygodniej jest widzieć od razu zdjęcie niż klikać w załącznik (który nota bene powinien otwierać się w nowej karcie - choć akurat tu mocno się nie upieram, bo akurat mam myszkę, która automatycznie otwiera zawartość w nowej karcie po naciśnięciu kółka), ale jak widać jest chyba mały problem. Dla porównania wyświetlanie tego samego posta po subsilver (w załączniku subsilver.jpg).
Stąd moje pytanie, czy nie da się przerobić skórki we_universal na "szersze" wyświetlanie zawartości postów?
Mianowicie jak dla mnie jest ona za wąska, w czasach kiedy większość ludzi pracuje na monitorach wide to jakaś pomyłka.
Nie czepiałbym się, tylko przełączyłbym na styl subsilver, ale znalazłem taki kwiatek pod we_universal (załącznik o nazwie we iniversal.jpg) - ucinanie zdjęcia wstawionego do posta prawdopodobnie przez tagi [img]. Całkiem dobrze pomyślane, bo wygodniej jest widzieć od razu zdjęcie niż klikać w załącznik (który nota bene powinien otwierać się w nowej karcie - choć akurat tu mocno się nie upieram, bo akurat mam myszkę, która automatycznie otwiera zawartość w nowej karcie po naciśnięciu kółka), ale jak widać jest chyba mały problem. Dla porównania wyświetlanie tego samego posta po subsilver (w załączniku subsilver.jpg).
Stąd moje pytanie, czy nie da się przerobić skórki we_universal na "szersze" wyświetlanie zawartości postów?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
O czym wy tu mówicie. Jaka żałoba. To styl profesjonalizmu i tzw. styl biznesowy. Pasuje jak ulał do tego forum. Nie znacie się. Kredki wam tylko dać i jak wam blado to pokolorujcie ekran hehe.
Tak musi zostać!
Tak musi zostać!
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
Nie zagladalem na forum od dluzszego czasu, a tu duza zmiana.
Chcialbym potwierdzic ze forum wyglada teraz duzo bardziej profesjonalnie - bardzo podoba mi sie nowy layout.
Chcialbym potwierdzic ze forum wyglada teraz duzo bardziej profesjonalnie - bardzo podoba mi sie nowy layout.
- klonmarcin
- Maniak
Zauważyłem reklamę także na dole strony.
Wg mnie brakuje kilku udogodnień jak cytowanie zaznaczenia bezpośrednio tak jak było wcześniej i menu z wyborem dowolnej strony.
Wg mnie brakuje kilku udogodnień jak cytowanie zaznaczenia bezpośrednio tak jak było wcześniej i menu z wyborem dowolnej strony.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
- tyler_durden
- Gaduła
Popieram kolegę. Najbardziej bolesne jest brak menu z wyborem konkretnej strony. W wątkach, które mają XXX stron, taka opcja bardzo by się przydała.klonmarcin pisze:
ciągle głupi ...
- Administrator
- Admin
Wybieranie numeru strony działa cały czas (różnie się w to klika w różnych skórkach forum).
Np. w podstawowej skórce we_universal wystarczy kliknąć na "Strona 2 z 115", po czym wyskakuje okienko, w którym należy wpisać nr strony, na który chcemy przejść.
Np. w podstawowej skórce we_universal wystarczy kliknąć na "Strona 2 z 115", po czym wyskakuje okienko, w którym należy wpisać nr strony, na który chcemy przejść.
- klonmarcin
- Maniak
O tym wiem jak najbardziej - chciałbym raczej coś bardziej zaawansowanego w takim stylu:Wybieranie numeru strony działa cały czas (różnie się w to klika w różnych skórkach forum).

online photo sharing
lub - ta wersja jest lepsza:

upload picture
Proszę o wprowadzenie takiej modyfikacji o ile to możliwe.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
No pain - No gain
Czy jest gdzieś opcja "posty od ostatniej wizyty"? Coś w tym stylu było na starym nawigatorze; teraz widzę tylko "nieprzeczytane posty" i jak któregoś nie kliknę, to będzie mi się wyświetlał do końca świata...
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592