Otwarty

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

:) Tak sobie napisze, bo może ktoś jest w temacie. Zobaczyłem w banerku lokata 15% myślę sobie WTF ?:) czytam:
Lokata na 6-12 miesięcy. Kapitalizacja roczna. Warunkiem ubezpieczenie jak to fajnie wykombinowali gdzie składa 200zł miesięczna : )
I tak sobie laicko liczę

6x200zł =1200zł
10 000 (max lokaty) a 15% to 1500 zł :)
czyli to by dawało 300zł zysku jak w morde strzelił po 6 miesiącach czyli 60gr dziennie, czyli na obważanka nie będzie : )
No i jeszcze ta wysoka poprzeczka, tzn belka i inflacja, takie coś mi się o uszy obiło.
"
PRZYPIS
Lokata stanowi jednoczesną jednorazową inwestycję środków własnych w 6 lub 12 miesięczną polisolokatę oprocentowaną 12,15%, co odpowiada lokacie bankowej z oprocentowaniem 15% w skali roku (minimalna składka lokacyjna wynosi 5000 zł lub 10 000 zł w zależności od wybranego wariantu produktu) oraz inwestycję w program systematycznego oszczędzania opartym na grupowym ubezpieczeniu na życie z ubezpieczeniowym funduszem kapitałowym. Minimalna składka regularna wynosi 200 zł i jest zależna od wyboru wariantu produktu i wysokości składki lokacyjnej. Pełny opis produktu, informacje o ryzyku, opłatach oraz szczegółach oferty znajdują się u Doradcy. "

Zacytowałem :) normalnie taki przypis jest czcionką 2jką przeźroczystą na białym tle :).
Reklama wisi jak w morde strzelił, a wszystkie szczegóły u doradców tylko ?:) Muszą być wygadani :)
Ogólnie, rzecz biorąc polecam w Polsce polisolokaty, opłaca się każdemu kto chce umrzeć :D Niee no dramat. Czas kupować skarpetki na pieniądze :)
Obrazek

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Ogólnie, rzecz biorąc polecam w Polsce polisolokaty, opłaca się każdemu kto chce umrzeć Very Happy
potwierdzam, dokładnie. W ogóle produkty strukturyzowane w Polsce to jakaś pomyłka, zobacz sobie jak się zakończyło pierwsze półrocze 2012...tragicznie, średni zysk z tych produktów wyszedł coś koło 1 %..ogromna większość skończyła się zwrotem zainwestowanej kwoty...nieliczne dały jakiś zysk powyżej lokat..a miała to być alternatywna dla lokat :) no jest, jakby nie było.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Odkryłem swoją tajemną moc : ) przepierdalanie piniążków :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Pewnie się tylko chwilowo tak przypałętała, miejmy nadzieję że szybko przeminie :D Powodzenia.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Tekron pisze:Odkryłem swoją tajemną moc : ) przepierdalanie piniążków
spokojnie jeden dobry traf i ci sie zwroci tylko jak dla mnie zbyt ryzykujesz, kazda cofka w postaci 15 pipsow konczy twoją gre.

szkoda tylko, ze tak szybko :P

za 4 tysie np mogl bys zrobic kurs na skoki spadochroniarskie gdzie mial bys 8 skokow a za tysiaka tydzien all inclu w promocji w egipcie na tydzien....

a tak jest droga nauka, oby nie poszla na marne :P

Awatar użytkownika
doji
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: doji »

Tekron nie stosujesz Many Menadżmentu :twisted: :P

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) Może, jak uda mi się przekonać dziewczynę do siebie i nie będę się budził codziennie z myślą, że wszystko jest stratą czasu i tym uczuciem, że jak sobie nie zrobię czegoś co poczuje to nie będę wiedział czy żyje. To tak, myślę, że się pozbieram. Co do tych szybkich wycinek to fakt, sam się śmiałem z tego dzisiaj jak mnie wkur..zenie złapało. I pytanie, co ja cholera robię. We łbie mam doskonale poukładane co i jak, a wejścia robię dokładnie na odbiciach w przeciwne kierunki. Tyle razy pod rząd to raczej nie przypadek, chyba że wkurzyłem szamana.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Post przypominający, że jeszcze jestem.
Obrazek

Awatar użytkownika
DonForex:-)
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DonForex:-) »

Jak koncert :D ?
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Świetna sprawa, organizacja ruchu troszkę kiczowo wyszła ale z tym się idzie szybko uporać. Ogólnie supporty mimo, że może mało efektowo zagrały to były bardzo dobrze dobrane, Marina bardzo dobry zespół. Jak tylko zaczął się główny występ to szczena opadła. Pełen profesjonalizm, cudowny klimat, wszyscy się super bawili, zespół zmienił też scene pod koniec na mini scenę w miejscu, gdzie znajdowali się ludzie, który nie stać na miejsca przy scenie itd. Bardzo dbają o fanów, opaski kolorowe świecące dały taki efekt, że człowiek wymiękał. Dziewczyna też mega zadowolona :) szczerze to poszedł bym na ten sam koncert jeszcze wiele razy najlepiej za trasą koncertową ruszył. Nie było nawet minuty bez emocji pozytywnych :). Polecam zespół na żywo.
Obrazek

ODPOWIEDZ