Otwarty

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Tekron pisze:) Popatrz też na plusy. Zawsze ktoś może wejść do mnie, popatrzeć jak się produkuje na żywo i pokrzepić się, że może mu nie idzie, ale jest koleś który też się tak zmaga z rynkiem i wtopił może nawet więcej . Zawsze trochę lżej na duszy.
zeby mnie pocieszyc musial bys stracic troche wiecej :P

powiem ci ze takie ostre piramidowanie na granicy mc robilem tylko podczas interwencji, inaczej to wiąże sie jednak ze zbyt wielkim ryzykiem.

Co do hotelu to chyba na dluzej jedziesz. ja z doswiadczenia polecam wyremontowane pseudo hotele imienia trzech muszkieterow (atos, portos itd)

z tym ze, one sa dosc daleko od centrum ale pod wzgledem pokoi sto razy lepsze od np campanile, ktorego nie polecam (centrum) i chyba tansze ze 2-3 razy. :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Zależy mi na takim blisko Stadionu Narodowego : ) bo w nocy z imprezy mogę wyjść lekko zachwiany, nie chce się narażać na taxi i wyprawy poszukiwawcze :) na 1 lub 2 nocki : )
Obrazek

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

czyżbyś wybierał się na coldplay ? :D

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehe dokładnie :) strefa VIP pierwszy rząd : ), dziewczyna uwielbia :), a mi się należy też miły wypoczynek. Przez 5 lat zapieprzam jak osioł i nigdzie nie jeżdżę, to tak na początek koncert.
Obrazek

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

nie wplacaj juz wiecej bo nie moge patrzec :P

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehehe :P oj no... jeszcze troszkę :))) nie bądź taki. Czuje jak się Komorowski ze mną w bulu łączy :).

http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 6_hyA&NR=1

z resztą dziennik dla dziewczyny :)
to by był wstyd się poddawać od tak :)
pomyśl o tym jak o oglądaniu obrad sejmu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

overall : )))) idą 3 stówki :D uwaga :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

Czego by o Tobie nie mówić Tekron, to pomijając te uwalone depozyty, jesteś wizjonerem z dość dobrym oglądem sytuacji. Takich tu niewielu, stąd przyciągasz gapiów i kibiców.

Ci małostkowi wypominają straty, małomówni zaś patrzą i czerpią wiedzę / inspirację / pomysły.

Keep moving.

Hough!
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

Awatar użytkownika
gutek04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gutek04 »

Sildra pisze:Czego by o Tobie nie mówić Tekron, to pomijając te uwalone depozyty, jesteś wizjonerem z dość dobrym oglądem sytuacji. Takich tu niewielu, stąd przyciągasz gapiów i kibiców.

Ci małostkowi wypominają straty, małomówni zaś patrzą i czerpią wiedzę / inspirację / pomysły.

Keep moving.

Hough!
Lepiej bym tego nie ujął, choć może taka widownia działa odrobinę rozpraszająco na autora... Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Sildra pisze:Czego by o Tobie nie mówić Tekron, to pomijając te uwalone depozyty, jesteś wizjonerem z dość dobrym oglądem sytuacji. Takich tu niewielu, stąd przyciągasz gapiów i kibiców.

Ciekawe. Nie spodziewałem się przeczytać coś takiego tu na forum.

TEKRON DAWAJ SCREENYYYY !!!!!!!!! :twisted: :569:

ODPOWIEDZ