Otwarty

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

I gutek, hm co do pory dnia to nie wiem, kiedyś było kilka EA uśredniajacych piramidki, kilka z nich korzystało z trade over night only i może fakt kilka dni pod rząd było ładnie, ale zasady nie było i szybko wychodziło się na to samo. Po 17stym skończę agresywną grę, zaczną się pozycje zostawiające dużo margina i mocy do kombinowania. Konto przeznaczę na zarabianie więc będzie ogarnięte. Co do samych wejść muszę bardziej przysiąść bo przegapiam rzeczy niepotrzebnie. Zmykam tak oglądać pary i szukać czy jakiegoś lepszego ustawienia nie ma. Zapomniałeś też wspomnieć że u góry piramidy znajdują się pozycje większe od bazowych co jest kamikaze ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Ok pomierzyłem, porozglądałem się, ustawiłem TP które są też miejscami dobrymi na Ski dzielone ( czyli 1/3 później Ska wyżej, jeśli dalej źle to znów wyżej S, tak do 50pkt SL od pierwszego miejsca dla wszystkich). Wiadomo, że dążymy wyżej raczej ale korekty na szczytach gdyby ominąć to by wołały o pomstę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Ale mnie ztrolowali dziś :) przech.... :) ale dobrze kombinowałem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Wkurzyłem się jak cholera. Jeszcze w papierach tone dzisiaj dosłownie to już całkiem nerwa mnie bierze :). Więc :) zacznę ogarniać wcześniej niż 17stego :evil: wrrrr :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
ermak3
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ermak3 »

Czekam(y) : )
Obrazek

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Tekron, what you gonna do when MC come for you?

Kolejna doplata? rozowo to nie wyglada.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) Jest tak. EUR USD odbicie od linii uśredniającej poprzednie tygodnie, normalnie wlazłbym w S plus z lekka wygląda jak potwór z Loch ness końcówka więc może mi ten mój Buy w pięty pójść.
EUR GBP jest tam ciasno chce dociągnąć do 60 ale widzę że przy 20 jest niższy szczyt i też świece wewnętrzne, także też kusi Ska
USD CHF powiem tak 15.03 : ) więc ma prawo odbić w górę, a ja sprzedaje.
NZD USD odbija od wierzchołka a ja kupuje.

itd itd.
ogólnie wlazłem we wszystko w przeciwnym kierunku niż mi wyglądało.
Liczę za to na rozwalacza techniki czyli moc kontynuacji trendu. Może dostanę nauczę, a może nie :) cholera wie. Zobaczymy co dane pokażą.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

over :) jak przyjdzie MC to wiesz żółwik i plynie się dalej.
Sam się proszę :) o kłopoty.
Inaczej, zagrania w które miałem wejść a wlazłem odwrotnie to ok 20pkt zysku na zagraniu przy małych SL rzędu też 20 pkt. Na tym komputerze tego nie namaluje :). Gdy jest spokojnie i nie ma takich ciśnień na rynku biorę tylko techniczną gre pod uwage i sikam na dane. Ale gdy inwestorzy mają cieczke tak jak teraz to wolę wrzucać się w tą stronę risk on. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:)))) Popatrz też na plusy. Zawsze ktoś może wejść do mnie, popatrzeć jak się produkuje na żywo i pokrzepić się, że może mu nie idzie, ale jest koleś który też się tak zmaga z rynkiem i wtopił może nawet więcej :). Zawsze trochę lżej na duszy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

A i potrzebuje z 1500zł na hotel w Warszawie w przyszłym tygodniu :P więc nie krakać o MC :P tylko ładować kapitał :D co by mi rynek napędzić :D
Obrazek

ODPOWIEDZ