Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Nie ma u nas problemu z grą na dane, nie blokujemy tego w żaden sposób. Należy się jednak liczyć z możliwymi poślizgami, szczególnie przy zleceniach 20 lot. Przy grze na dane nie oferujemy również możliwości negocjacji dźwigni.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

ArmadaMarkets pisze:(oprócz tego, że reklamy google wyświetlają się na forum)..
No to jest trochę dziwne, jak przeglądam wątek Armady i mi wywala reklamę Dukasa... Może administracja powinna rozważyć usunięcie reklam w wątkach o brokerach. Bo skoro wybrałem takiego a nie innego... :wink:

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

ArmadaMarkets pisze:Nie ma u nas problemu z grą na dane, nie blokujemy tego w żaden sposób. Należy się jednak liczyć z możliwymi poślizgami, szczególnie przy zleceniach 20 lot. Przy grze na dane nie oferujemy również możliwości negocjacji dźwigni.
Dokładnie tak, dlatego jak grasz 20 lotami i to jeszcze na danych, tolepszy byłby broker MM z Dealing desk, który jest stroną transakcji i nie ma poślizgów.

Dodano po 3 minutach:
ArmadaMarkets pisze:Wszelkie prowizje to koszty Skrill. Koszt wypłaty ze Skrill na konto bankowe jest stały, przy niższych kwotach procentowo nie wygląda to ładnie, przy wyższych nie jest już tak źle.
Mniej niż 5zł, to dużo?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Jak ktoś wypłaca 50 czy 100 zł to wtedy to 5 zł, patrząc procentowo, to dużo.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Witam,
Mam pytanie, czy muszę zakładać drugie konto aby mieć konto EXCHANGE?
czy mogę obecne konto CLASSIC zamienić na EXCHANGE?

...i pytanie do Użytkowników tych dwóch kont, które konto dla Was jest lepsze i dlaczego?
pozdr.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2012, 12:42 przez mandrejk, łącznie zmieniany 1 raz.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Można założyć i drugie konto ( wystarczy wysłać do Nas mail ), a można zmienić i obecne na inny typ - też za pomocą maila.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

...i pytanie do Użytkowników tych duchów kont, które konto dla Was jest lepsze i dlaczego?
Wg mnie exchange, ponieważ opłata dodana do spreadu wpływa na cenę i tym samym nasz SL.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

teoretycznie to nie znaczenia, czy dolicza ci comission , czy zrobisz to ty sam, majac comission w spredzie i stawiajac sla w odleglosci wybranej od siebie plus wlasnie spred, ja wybralem exchange, ciagle nie moge nadziwic sie temu spredowi,i lubie go obserwowac, mam pytanie do przedstawiciela, z ciekawosci od jakiej wartosci lota moga zaczac sie poslizgi na olbrzymim i mogacym wchlanac prawie wszystko eurodolarze, sam nie mam mozliwosci grania po kilkadziesiat czy wiecej lotow, narazie;), ale jestem ciekaw, nie mowie tu o danych itp, tylko spokojny rynek, granica w przyblizeniu to ile lot?

Awatar użytkownika
gambit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gambit »

No właśnie ja założyłem classic z przyzwyczajenia, ale ostanio spread zaczął przeszkadzać przy stawianiu zleceń oczekujących ...fajnie, że jest taka opcja - zmiana zajęła dosłownie minutę, a nawet nie...dziwnie widzieć zerowy spread na edku xD

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Przy normalnym rynku (nie około danych) duże poślizgi nie powinny występować. Nie możemy dokładnie określić, od jakich wielkości pozycji to zależy, gdyż jest to zmienne, ciągu sekundy "płynność" potrafi zmienić się kilka razy. Osobiście graliśmy pozycjami do 5 lot i na spokojnym rynku poślizg powyżej 0.2 pipsa był rzadkością.

ODPOWIEDZ