Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
no właśnie jeśli chodzi o dane to póki co lipaArmadaMarkets pisze:Jest to spowodowane pewną ułomnością, którą teraz napotkaliśmy w PrimeXM. Zgłaszaliśmy już ten problem wcześniej i dostaliśmy informacje, że pracują nad rozwiązaniem.Mam pytanie do Armady, czemu historia na M1 obejmuje tylko zakres 3 dni, co zasadniczo utrudnia korzystanie z różnych strategii np. Renko. U innych brokerów jest zdecydowanie większa baza.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Obiecujemy, że jak będziemy znać konkretny termin to podamy go na forum. W tej chwili można również przelać środki w PLN, więc przewalutowania nie będzie.Kiedy bedzie konto w banku na terenie Polski w PLN? Bo konto u was mam juz zalozone, ale czekam na wplate w zetach bez przewalutowania.
Zdajemy sobie z tego sprawę. Myślimy też nad jakimś rozwiązaniem tymczasowym.no właśnie jeśli chodzi o dane to póki co lipa
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
-
Onlineniemiaszek
- Przyjaciel Forum
idzie nowe...dobrze się dzieje i oby tak dalej
Dear ,
We added 13 new FX instruments over the weekend. Please make a right click on the Market Watch panel and choose Show All. Enjoy
Just to let all of our clients know that we will be adding 17 new FX pairs this weekend
Best Regards,
Armada Markets

Dear ,
We added 13 new FX instruments over the weekend. Please make a right click on the Market Watch panel and choose Show All. Enjoy

Just to let all of our clients know that we will be adding 17 new FX pairs this weekend

Best Regards,
Armada Markets
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
No właśnie. Też przed chwila to przeczytałem. Ciekawe jakie pary. No i szkoda, że CFD dopiero w przyszłym roku jak dostaną dodatkowe uprawnienia.niemiaszek pisze:idzie nowe...dobrze się dzieje i oby tak dalej![]()
Dear ,
BTW. Na LMAX oprócz walut są tylko CFD na SnP, Nasdaq i ropę.
Ciekawe czy Armada planuje tylko to czy tez dołoży więcej CFD na np. towary rolne itp.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
- ForexTig3r
- Maniak
Mi najbardziej by brakowało jakiejś profilowanej platformy, nie MT4.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Dodam od siebie że osobą które zakupiły OCT wcześniej w ramach dobrego imienia swojego i swojej firmy mogę zaproponować licecje na inne kontoArmadaMarkets pisze:2. W końcu udało się dopiąć sprawę, która dla wielu była bardzo ważna. Od dzisiaj, dla wszystkich klientów Armada Markets, za darmo, dostępna jest aplikacja One Click Trader autorstwa Andrzeja Pierza. Na stronie WWW do ściągnięcia będzie za kilka dni (wraz z instrukcją), niecierpliwych prosimy o kontakt mailowy. Dodamy tylko, że suport w kwestii tej aplikacji prowadzi sam Andrzej, więc w razie czego prosimy kontaktować się z nim.

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Ponieważ nie ma jeszcze zaktualizowanej strony www, przesyłam tymczasowy link do pobrania pliku :
http://wyslijto.pl/plik/xddp0zxpqe
Mirror :
http://www.sendspace.com/file/e0i86g
Po aktualizacji strony WWW znajdzie się on bezpośrednio u Nas.
Proszę pamiętać, że aplikacja One Click Trader jest produktem firmy trzeciej. Armada Markets nie bierze żadnej odpowiedzialności za działanie programu, ani za szkody powstałe w wyniku jego działania. Klient używa oprogramowania OCT na własne ryzyko.
Wszelkie pytania związane z działaniem OCT prosimy kierować do autora.
http://wyslijto.pl/plik/xddp0zxpqe
Mirror :
http://www.sendspace.com/file/e0i86g
Po aktualizacji strony WWW znajdzie się on bezpośrednio u Nas.
Proszę pamiętać, że aplikacja One Click Trader jest produktem firmy trzeciej. Armada Markets nie bierze żadnej odpowiedzialności za działanie programu, ani za szkody powstałe w wyniku jego działania. Klient używa oprogramowania OCT na własne ryzyko.
Wszelkie pytania związane z działaniem OCT prosimy kierować do autora.