Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
5%
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: 5% »

Kiedy bedzie konto w banku na terenie Polski w PLN? Bo konto u was mam juz zalozone, ale czekam na wplate w zetach bez przewalutowania.

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

ArmadaMarkets pisze:
Mam pytanie do Armady, czemu historia na M1 obejmuje tylko zakres 3 dni, co zasadniczo utrudnia korzystanie z różnych strategii np. Renko. U innych brokerów jest zdecydowanie większa baza.
Jest to spowodowane pewną ułomnością, którą teraz napotkaliśmy w PrimeXM. Zgłaszaliśmy już ten problem wcześniej i dostaliśmy informacje, że pracują nad rozwiązaniem.
no właśnie jeśli chodzi o dane to póki co lipa
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Kiedy bedzie konto w banku na terenie Polski w PLN? Bo konto u was mam juz zalozone, ale czekam na wplate w zetach bez przewalutowania.
Obiecujemy, że jak będziemy znać konkretny termin to podamy go na forum. W tej chwili można również przelać środki w PLN, więc przewalutowania nie będzie.
no właśnie jeśli chodzi o dane to póki co lipa
Zdajemy sobie z tego sprawę. Myślimy też nad jakimś rozwiązaniem tymczasowym.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

idzie nowe...dobrze się dzieje i oby tak dalej :wink:

Dear ,

We added 13 new FX instruments over the weekend. Please make a right click on the Market Watch panel and choose Show All. Enjoy :)

Just to let all of our clients know that we will be adding 17 new FX pairs this weekend :)

Best Regards,

Armada Markets
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

niemiaszek pisze:idzie nowe...dobrze się dzieje i oby tak dalej :wink:

Dear ,

We added 13 new FX instruments over the weekend. Please make a right click on the Market Watch panel and choose Show All. Enjoy :)
No właśnie. Też przed chwila to przeczytałem. Ciekawe jakie pary. No i szkoda, że CFD dopiero w przyszłym roku jak dostaną dodatkowe uprawnienia.
BTW. Na LMAX oprócz walut są tylko CFD na SnP, Nasdaq i ropę.
Ciekawe czy Armada planuje tylko to czy tez dołoży więcej CFD na np. towary rolne itp.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Mi najbardziej by brakowało jakiejś profilowanej platformy, nie MT4.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

ArmadaMarkets pisze:2. W końcu udało się dopiąć sprawę, która dla wielu była bardzo ważna. Od dzisiaj, dla wszystkich klientów Armada Markets, za darmo, dostępna jest aplikacja One Click Trader autorstwa Andrzeja Pierza. Na stronie WWW do ściągnięcia będzie za kilka dni (wraz z instrukcją), niecierpliwych prosimy o kontakt mailowy. Dodamy tylko, że suport w kwestii tej aplikacji prowadzi sam Andrzej, więc w razie czego prosimy kontaktować się z nim.
Dodam od siebie że osobą które zakupiły OCT wcześniej w ramach dobrego imienia swojego i swojej firmy mogę zaproponować licecje na inne konto ;)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

aadvark
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: aadvark »

do kogo pisać maila w sprawie OCT ?
Armady czy Andrzeja?

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Ponieważ nie ma jeszcze zaktualizowanej strony www, przesyłam tymczasowy link do pobrania pliku :

http://wyslijto.pl/plik/xddp0zxpqe

Mirror :

http://www.sendspace.com/file/e0i86g

Po aktualizacji strony WWW znajdzie się on bezpośrednio u Nas.

Proszę pamiętać, że aplikacja One Click Trader jest produktem firmy trzeciej. Armada Markets nie bierze żadnej odpowiedzialności za działanie programu, ani za szkody powstałe w wyniku jego działania. Klient używa oprogramowania OCT na własne ryzyko.
Wszelkie pytania związane z działaniem OCT prosimy kierować do autora.

Awatar użytkownika
Zephyr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zephyr »

Witam
Od godziny 22:14 czasu brokera stoi mi wykres. Ceny w okienkach takze. Jednak moge skladac zlecenia i wchodza one po aktualnych cenach rynkowych, jednak cena i tak nie jest kwotowana. Chcialbym zrobic wyplate, jak tego dokonac ?

ODPOWIEDZ