Różnice na wykresach świecowych - dyskusja

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
m.prymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: m.prymus »

Dobrze gada, czy jest przy tym mniej pracy... i jest wszystko bardziej przejzyste... niestety gra na 1 interwale jest malo owocna ... zl sa czesto przebijane bez wiekszej korekty... a i z wejsciem moze byc ciezko, zanim bedzie sygnal cena moze mocno odjechac... I po co wtedy wchodzic, jezeli zbliza sie nastepna korekta!!

NIKT NIE MOWIL, ZE BEDZIE LATWO :))

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Mah1y: strzał w 10. Cały czas o to chodzi. Można też jeszcze szerszym na M5 czy M1. Co kto lubi.

m.prymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: m.prymus »

moim zdaniem korekta do 2327 i dalej down

Luke.blue
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Luke.blue »

Czesc Wszystkim!

Do Wirus; Ciekawa kwestia. Kiedys odpowiedzialem sobie, ze to nie jest jeszcze moj problem. Z dnia na dzien coraz bliższy jestem wejścia z twardą gotówką. Mój sys. opiera się na Teorii Fal i poziomach Fibo. Chcąc sprawdzić kilka podręcznikowych przykładów tych fal okazuje, że nie mam możliwości, zarówno na
fxstreet.com
stooq.pl
finance.yahoo.com
nigdzie nie mam identycznych danych, potrzebuje, a przynajmniej bardzo bym chciał zobaczyć godzinowe wykresy DJIA od 1940.
Czy to możliwe moje platformy mi nie chcą tego dostarczyć.
Czy ktoś wie gdzie mógłbym zacząć szukać lub co ściągnąć?
idealnym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie tych wykresów na MT4, ktoś zna jakiś darmowy software lub inne coś gdzie moge zobaczyć wykresy akcji, futures, walut od samego początku istnienia danego waloru?

ODPOWIEDZ