Swap 3 brokerzy

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

green7 pisze:Otwórz platformę, prawy klik na oknie rynek, wybierasz symbole, wybierasz symbol który Cię interesuje, klikasz właściwości w polu "naliczanie swap" masz sposób naliczania swapu. W 99% przypadków jest to "w punktach".

Mnożysz więc wartości podane w polach "swap dla pozycji krótkiej" i "swap dla pozycji długiej" przez wartość pipsa dla danej waluty na danej platformie.
Potem ewentualnie przeliczasz na Twoją walutę bazową (czyli np. PLN).
THX, nie pomyślałeś tylko, iż na ECN-ie nie masz MT4,muszę przyznać, iż na armadzie nie mam niczego tego o czym piszesz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

ForexTig3r pisze:THX, nie pomyślałeś tylko, iż na ECN-ie nie masz MT4,muszę przyznać, iż na armadzie nie mam niczego tego o czym piszesz.
W armadzie też masz mt4, a jak nie to wartości swapów w punktach masz podane na stronie. Reszta tak samo ....
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

ForexTig3r pisze: muszę przyznać, iż na armadzie nie mam niczego tego o czym piszesz.
Po co kłamiesz jak takie coś jest w każdym mt4. I żeby nie było - załącznik z armady.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Cyb pisze:
ForexTig3r pisze: muszę przyznać, iż na armadzie nie mam niczego tego o czym piszesz.
Po co kłamiesz jak takie coś jest w każdym mt4. I żeby nie było - załącznik z armady.
Może napisz jak tam wszedłeś, bo przy liście par nie mam żadnych właściwości.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
htk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: htk »

green7 pisze:Otwórz platformę, prawy klik na oknie rynek, wybierasz symbole, wybierasz symbol który Cię interesuje, klikasz właściwości (...).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Dzięki.

Znacie jakiegoś brokera z rachunkiem w Polskim banku i lewarem 1:500 ??
subsilver2 趋势线

ODPOWIEDZ