THX, nie pomyślałeś tylko, iż na ECN-ie nie masz MT4,muszę przyznać, iż na armadzie nie mam niczego tego o czym piszesz.green7 pisze:Otwórz platformę, prawy klik na oknie rynek, wybierasz symbole, wybierasz symbol który Cię interesuje, klikasz właściwości w polu "naliczanie swap" masz sposób naliczania swapu. W 99% przypadków jest to "w punktach".
Mnożysz więc wartości podane w polach "swap dla pozycji krótkiej" i "swap dla pozycji długiej" przez wartość pipsa dla danej waluty na danej platformie.
Potem ewentualnie przeliczasz na Twoją walutę bazową (czyli np. PLN).
Swap 3 brokerzy
- ForexTig3r
- Maniak
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ForexTig3r
- Maniak
Może napisz jak tam wszedłeś, bo przy liście par nie mam żadnych właściwości.Cyb pisze:Po co kłamiesz jak takie coś jest w każdym mt4. I żeby nie było - załącznik z armady.ForexTig3r pisze: muszę przyznać, iż na armadzie nie mam niczego tego o czym piszesz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ForexTig3r
- Maniak
Dzięki.
Znacie jakiegoś brokera z rachunkiem w Polskim banku i lewarem 1:500 ??
Znacie jakiegoś brokera z rachunkiem w Polskim banku i lewarem 1:500 ??
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线