[USD/CAD]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jaguarII »

Panowie nie ma doprawdy o co sie spierac czy W1 czy D1 wszystko zalezy od horyzontów inwestycyjnych gracza...inaczej to bedzie wygladało jak sie inwestuje długoterminowo czy średnoterminowo a inaczej jak krótkotkoterminowo a jeszcze inaczej jak sie łapie microtrendy...we wszystkich tych horyzontach mamy tylko dwa pewne czynniki to czas i cena :)

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

A powszechnie wiadomo, ze granie przeciwko prognozom XTB moze byc bardzo zyskowne :D :D :D
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jaguarII »

chyba stałem się fanatykiem fibo :) ....
no ale jak tu nie być skoro 38,2 % stało sie faktycznym testerem w obu przypadkach na daily...w obu bo pierwszy liczac od najnizszego historycznego minimum do pierwszego szczytu i drugiego szczytu dało odbicie od 38,2 % a wiec wyglada na to ze to korekty...wiec atak na ostatni opór staje sie całkiem realny... :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Mi$iek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mi$iek »

Wątpie... Moim zdaniem polecimy w dół do 0.9754

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Jak przebije 1,0065 to 100 pipsow do zgarniecia :wink:
Jak myslicie?

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Po tym zjeździe może sie odbić od okolic 0.9940 :D
Albo troszke wyżej bo tak wypada rysując linie trendu na 4h--gdzieś te okolice:)
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Ja mam ok 0,9945. Ale mam nadzieje ze spadnie nizej, bo trzymam jeszcze 1/3 shorta :wink:

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

No powinno sie odbić teraz:))
Mamy wsparcie i długi zjazd bez korekty nastąpi korekta i może jechać dalej w dół :D Po korekcie bedzie dobra okazja do sprzedania:)
:D

Dodano po 54 minutach:

Ale cudowny SL:D:D

Dodano po 7 minutach:

Przejechałem sie na grze przeciwko systemowi:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Wciaz lecimy... 1. przystanek teoretycznie na 0,9748, ale spadek po 2 takich swiecach? hmm
Moj shorcik juz +290pips i zastanawiam sie czy zamykac.
Dalbym TP przed 0,9750 tylko czy przez nocke sie tam dokula? A jutro to juz musi byc jakas korekta wiec czaj sie lepiej na ten poziom Kuguar :wink:

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Dam sobie rade:) Nie bój nic :D
Wogóle zje*** miałem grać shorty a tak jakoś mnie poniosło i przez to kiszka,,ale tylko mała więc no problem:) :D
A taka parka jak audusd też pojedzie w dół moze jeszcze podjedzie troche pod szczyt i shorcik:)
Sory za offtopa:)POZDRO
Yankee napisałem Ci na priv :)

ODPOWIEDZ