BUNDS: Dec Bunds hit fresh session low at 139.83 and spiked to session
high at 140.50 as German Constitutional Court Presidnet Andreas
Vosskuhle reads through the challenges before getting to decision.
Some talk of a fat finger trade, but no confirmation as yet. Dec Bunds
are down 26 ticks at 140.12.
Pogaduchy przy porannej kawie
A teraz eksplozja radości - werdykt jest JA!
EDIT: a właściwie Nein bo chodziło o odrzucenie skargi.
Ale... co tam w szczegółach... ;-)
EDIT: a właściwie Nein bo chodziło o odrzucenie skargi.
Ale... co tam w szczegółach... ;-)
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
Ale te warunki okazały się być całkiem znośne: ESM ma powiadamiać Bundestag o swoich decyzjach i takie tam. Jedziemy w górę 

Wracając do Gerrego - wygrywa ta opcja:
Natomiast jak ktoś kupił te szpileczki to już może się pochwalić szybkim zyskiem ;-)
Mike?
Na razie nie mamy "sell the fact", ale nie można jeszcze tego wykluczyć.A positive response with light revisions and the euro should tack on further gains. How major these gains might be is debateable, as a positive response must be already discounted to some fair extent. There is a chance, even with light revisions, that we see a classic buy the rumour, sell the fact price action. As they say, all will be revealed in the fullness of time.
Natomiast jak ktoś kupił te szpileczki to już może się pochwalić szybkim zyskiem ;-)
Mike?
Ja złapałem je na Edku, EURJPY i EURCHF mimo że mój brok robił wszystko żeby mi to obrzydzićmike_05 pisze:Zagrałem na 2xTAK. Głownie na daxie.
A chmara to już jak sfora. Amber Gold normalnie.

EDIT: O "sell the fact" można już zapomnieć. Pewnie będzie realizacja zysków zwyczajowo po południu, ale potem pejsy też będą chciały się na tym pożywić.
NYSE prawdopodobnie otworzy się z przytupem i przynajmniej przez pierwsze pół godziny będzie jazda w górę.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2012, 10:49 przez 259, łącznie zmieniany 1 raz.