Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
tak, założyłem to drugie z poziomu platformy... i teraz dopiero "załapałem" dlaczego jakieś raporty mi przychodzą na maila z PrimeXMEsco pisze:
Zakładane w MT4 są bezpośrednio u brokera PrimeXM gdzie są inne symbole

dzięki Panowie za zainteresowanie moim problemem i chęć pomocy
Ale mi coś tu śmierdzi...Wątek nowego brokera. Nagle kilkadziesiąt osób ważnych na tym forum piszę o tym brokerze ,odpowiada na pytania na temat warunków handlu itd. Potem czytam posty na tym forum i innym i co? Wuchta wiary przerzuciła się na tego brokera ,nawet tak sławne postacie tej ciemnej strony Forexu jak Zicmar itp. Ja się pytam o co kaman? Przecież ten broker wcale nie jest tak zaje**isty ,żeby nagle tyle ludzi porzuciło innych brokerów i grało u niego.
Ogólnie rynek forex zaczyna mi się kojarzyć (ogólna scena ,prócz wykresów ) ze sprzedawaniem ,reklamowanie ,bycie IB brokerów itd. Taka piramida dla początkujących . Niedługo będzie tak ,że na forum będą promowane takie rzeczy jak "graj bez SL " ,"pierdziel nauke ,wchodź od razu na real " ,"w tydzień zarobisz milion euro ,inwestując tylko 10 euro" itp. Ale się porobiło .
Nie kasujcie tego posta ,to taka moja opinia o tym "nowym brokerze".
Ogólnie rynek forex zaczyna mi się kojarzyć (ogólna scena ,prócz wykresów ) ze sprzedawaniem ,reklamowanie ,bycie IB brokerów itd. Taka piramida dla początkujących . Niedługo będzie tak ,że na forum będą promowane takie rzeczy jak "graj bez SL " ,"pierdziel nauke ,wchodź od razu na real " ,"w tydzień zarobisz milion euro ,inwestując tylko 10 euro" itp. Ale się porobiło .
Nie kasujcie tego posta ,to taka moja opinia o tym "nowym brokerze".
Szan. Cadermo, Ridera w rzeczy samej!Cadermo pisze:Ale mi coś tu śmierdzi................................to taka moja opinia o tym "nowym brokerze".
Spróbuje odpowiedzieć na swoim przykładzie. O Arm.M. usłyszałem przypadkowo, na forum Forex Club. Postanowiłem potestować. I tu pierwszy problem z instalacją demo. Kontakt z supportem via forum szybki i skuteczny. Sprawdzam demo-spreed......itd. , wszystko OK!. Postanowiłem zawinszować sobie reala, deklarując 1.250 zl. Nie chciałbym być źle zrozumiany ale to są żadne pieniądze.Chętnie je zapłacę żeby się przekonać jak jest naprawdę.
Pierwszy problem, przeglądarka uparcie blokowała mi złożenie wniosku. Support, kontaktując się na bieżąco, via forum, mail und prv w końcu otworzył w moim imieniu rachunek i wogóle.... Support mają zajebisty!
Mnie też coś "śmierdzi". To wszystko jest za piękne żeby było prawdziwe. Jęzeli jednak ta propozycja potrwa trochę dłużej i będzie to stała biznesowa praktyka to Armada Markets ma szansę wyrwać dla siebię znaczną część tortu. Jeżeli jest to tylko nęcenie klienta, nnoo, to będzie normalka, klient po pewnym czasie spierdoli do następnego takiego,,,,,,,,,,,,,,AM
...................................................... Pozdrawiam Medin
Wielkie pieniądze robi się na małych pozycjach!
...................................................... Vic Sperandeo
...................................................... Vic Sperandeo
Ale co ma tu śmierdzieć? Pojawił się brok, nowy w PL, jest pośrednikiem LMAX i tyle, gość sapie że duże spready, ale na ich stronie jest informacja o spredach z dwóch kont. Tak się składa że testuje sobie tego broka, jak na razie, spready małe, egzekucja szybka i tyle. Poza tym, chcecie jeszcze mniejsze spready ? Można założyć konto bezpośrednio w LMAX , co tez rozważam.
Cadermo, jak masz dalej konto w FX Pro , załóż konto testowe live i będziesz miał porównanie. Mam konto też w STP Admiralsa, Admirals ma notoryczne poślizgi po 0,5-1 pips, wynika to z tego że zamykają i otwierają po tickach , tu czegoś takiego nie mam. Jak utrzymają taką jakość to powiem że albo FX Club zostanie wprowadzającym albo odpadnie im spora część klientów. Dukas w tej chwili stał się drogi, w Armadzie łączny koszt transakcji z prowizją mam poniżej pipsa .
Cadermo, jak masz dalej konto w FX Pro , załóż konto testowe live i będziesz miał porównanie. Mam konto też w STP Admiralsa, Admirals ma notoryczne poślizgi po 0,5-1 pips, wynika to z tego że zamykają i otwierają po tickach , tu czegoś takiego nie mam. Jak utrzymają taką jakość to powiem że albo FX Club zostanie wprowadzającym albo odpadnie im spora część klientów. Dukas w tej chwili stał się drogi, w Armadzie łączny koszt transakcji z prowizją mam poniżej pipsa .
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
[CadermoMedin nie no zaczyna sie
zaraz będzie ze Armada Markets jest prowadzona przez Pana P albo jego zonę
znudziło im się zloto to przeszli na FX
.......
Panowie grajcie i zbierajcie profity a nie zajmujcie sie bajkami plotami jak jakies dewoty
dopóki boker nie ma VD lub DD
co mam nadzieje sie nie zmieni
PS nie jestem IB Armady tylko Hot....
pozdrawiam
Andrzej Pierz

zaraz będzie ze Armada Markets jest prowadzona przez Pana P albo jego zonę

Panowie grajcie i zbierajcie profity a nie zajmujcie sie bajkami plotami jak jakies dewoty

PS nie jestem IB Armady tylko Hot....

pozdrawiam
Andrzej Pierz
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Witamy
Dziękujemy wszystkim za opinie. Chcieliśmy tylko powiedzieć, że polecanie nas na forach, bierze się tylko i wyłącznie z zadowolenia z naszych usług. W tej chwili nie prowadzimy żadnego programu IB ani "poleć znajomemu", także polecający nic z tego nie mają.
Dziękujemy wszystkim za opinie. Chcieliśmy tylko powiedzieć, że polecanie nas na forach, bierze się tylko i wyłącznie z zadowolenia z naszych usług. W tej chwili nie prowadzimy żadnego programu IB ani "poleć znajomemu", także polecający nic z tego nie mają.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!