Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Nasz system deponowania środków kartą płatniczą działał dziś bez zarzutów. Błąd mógł wystąpić po stronie banku (limity lub blokady na operacje przez internet), co sugerowaliśmy Panu drogą mailową.Poinformowaliśmy Pana również, że przelew ekspresowy do Skrill kosztuje 0.90%.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

france25 pisze:pretensje to mam o ze chcialem karta zaplacic i nie udalo sie i dlatego musialem uzyc MB

Dodano po 4 minutach:

a tak przy okazji jesli wybralem platnosc blyskawiczna to kiedy kwota pojawi sie na koncie u mnie ?
Ale pytasz o MB ? Bo to już trzeba by w MB pytać...

A teraz doczytałem że na koncie MB już miałeś. To wyślij screen transakcji na pomoc@armadamarkets.pl , to zerkną.

Awatar użytkownika
france25
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: france25 »

ok to tak zrobie

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

france25 pisze:czy mial ktos dzisiaj problem przy wplacie karta ? mi sie nie udalo a probowalem chyba z 10 razy i nic nie mam zadnych limitow na karcie, wkoncu zalozylem konto na money bookers i w sumie przelew kosztowal mnie jakies 30 zl masakra
Ja dziś zasilałem konto kartą i nie było żadnych problemów po kilkunastu minutach
kasa była na koncie.

p.s czy wiadomo już coś z tą historią, czy ma ktoś podobny problem? czy tylko u mnie tak jest ,że mam historię do lipca...
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
htk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: htk »

mandrejk pisze:p.s czy wiadomo już coś z tą historią, czy ma ktoś podobny problem? czy tylko u mnie tak jest ,że mam historię do lipca...
U mnie historia, na wymienionych przez Ciebie parach, jest od początku 1993 roku.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

htk pisze: U mnie historia, na wymienionych przez Ciebie parach, jest od początku 1993 roku.
Na W1 też mam od 1993 ale na H1 ma do lipca...
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
htk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: htk »

mandrejk pisze:
htk pisze: U mnie historia, na wymienionych przez Ciebie parach, jest od początku 1993 roku.
Na W1 też mam od 1993 ale na H1 ma do lipca...
Potwierdzam.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Problem historii niestety istnieje. W tej chwili pracują nad jego rozwiązaniem, jednak nie dostaliśmy konkretnego terminu kiedy to nastąpi.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Czy są jakieś ograniczenia co do maksymalnego balance na koncie? Lub maksymalnej wielkości zlecenia?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
gambit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gambit »

ArmadaMarkets pisze:Problem historii niestety istnieje. W tej chwili pracują nad jego rozwiązaniem, jednak nie dostaliśmy konkretnego terminu kiedy to nastąpi.
Spoko - i tak używam waszej platformy tylko do zleceń - wykresy analizuję gdzie indziej, trochę nie pasuję mi wasz czas zamknięcia świecy d1 ;)

Fajnie, że są nowe pary :D

ODPOWIEDZ