AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

MarcinKK
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MarcinKK »

Witam,

czy zlecenie bylo usatwione z terminem ważności "bezterminowe" czy być może defaultowo "1 dzień" i jego ważnośc wygasła ?

Czy konto spełniało warunki zlecenia? Np. w tym momencie kiedy miało się ono wykonac, były otwarte inne pozycje, które obciążały konto i brakło środków na wykonanie niniejszego zlecenia.

Pozdrawiam,
Marcin
kazik1616 pisze:Coś mi nie chcą działać zlecenia otwierające pozycje. Wczoraj wieczorem złożyłem zlecenie kupna na wig20 z limitem 2330 (GTC) i się nie zrealizowało dziś, chociaż powinno. Czy ja coś robię źle?

buchcik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: buchcik »

Pytanko do składających kiedykolwiek reklamacje z serwisu bankowości internetowej w sprawie Tradera - jak długo czekaliście na jakąkolwiek odpowiedź ?
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

MarcinKK
Bywalec
Bywalec

Jakieś pólłtora miesiąca temu był taki motyw, że sie kwtowania w niedzle urchomiły już o 21:16 i popłynoełm wtedy na pewną sumę, bo sobie Sl nie skorygowałem. Napisałem tego samego wieczoru ( miedzy 23:00 a 24:00 w bankowości internetowej reklamację i wsorde w tym samym tygodniu dostałem odpowiedź pozytywną i przelew na konto z kwotą którą straciłem. Ogólnie na rozpatrzenie wniosku mają 30 dni ( tylko nie wiem czy kalendarzowych czy roboczych)

Pzodrawiam,
Marcin
buchcik pisze:Pytanko do składających kiedykolwiek reklamacje z serwisu bankowości internetowej w sprawie Tradera - jak długo czekaliście na jakąkolwiek odpowiedź ?

buchcik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: buchcik »

MarcinKK pisze:Jakieś pólłtora miesiąca temu był taki motyw, że sie kwtowania w niedzle urchomiły już o 21:16 i popłynoełm wtedy na pewną sumę, bo sobie Sl nie skorygowałem. Napisałem tego samego wieczoru ( miedzy 23:00 a 24:00 w bankowości internetowej reklamację i wsorde w tym samym tygodniu dostałem odpowiedź pozytywną i przelew na konto z kwotą którą straciłem. Ogólnie na rozpatrzenie wniosku mają 30 dni ( tylko nie wiem czy kalendarzowych czy roboczych)
Dzięki.
Właśnie chodziło mi jak to w praktyce wyszło a nie co mówią regulaminy :)
Szkoda tylko, że nawet nie odpisują że rozpartują (w stylu "reklamacja w trakcie rozpatrywania") żeby człowiek wiedział że jednak się ktoś zainteresował a nie poszło do /dev/null ;)
No to czekam dalej.
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

Awatar użytkownika
arkoni
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: arkoni »

Jak prace nad EA w AT2.
Mam w MT2 EA implementujące ruchome SL (TS) w oparciu o zmienność (ATR).
Kiedy i czy w ogóle będzie możliwe przeniesienie go do AT2?

MarcinKK
Bywalec
Bywalec

Witam,

wróce ejszcze do reklamacji: w tym tyodniu znowu składałem reklamacje i odpowiedź dostałem na drugi dzień ( reklamację zgłosiłem o godzinie 22:20, odpowiedz dostałem na drugi dzień o godzinie 15:55).

Co do EA w AT2 to myślę, że będzie dodane w ten weekend, bo jak ostatnio rozmawiałem telefonicznie z supprotem to tak mi przekazano, że przy najbliższej aktualizacji.

Ja bardziej czekam na wprowadzenie aplikacji na smartphony na androida.

Pozdrawiam,
Marcin K.

kazik1616
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kazik1616 »

Zlecenie było bezterminowe.
Mialem otwarte inne pozycje ale jednocześnie miałem sporo środków na depozyt. Zresztą tak samo mi się działo na koncie testowym.
MarcinKK pisze:Witam,

czy zlecenie bylo usatwione z terminem ważności "bezterminowe" czy być może defaultowo "1 dzień" i jego ważnośc wygasła ?

Czy konto spełniało warunki zlecenia? Np. w tym momencie kiedy miało się ono wykonac, były otwarte inne pozycje, które obciążały konto i brakło środków na wykonanie niniejszego zlecenia.

Pozdrawiam,
Marcin
kazik1616 pisze:Coś mi nie chcą działać zlecenia otwierające pozycje. Wczoraj wieczorem złożyłem zlecenie kupna na wig20 z limitem 2330 (GTC) i się nie zrealizowało dziś, chociaż powinno. Czy ja coś robię źle?

xxkoziixx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: xxkoziixx »

Mam pytanie , czy wam też nie działa AT2 po dzisiejszej aktualizacji?

msq
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: msq »

Panowie, co jest z tym AT2?
Jest napisane, żeby zrobić update, bo mogą wystąpić problemy z logowaniem.
Update zrobiony, a problem jak był tak jest.
Do jutra musi działać :evil:

Awatar użytkownika
patrosFX
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: patrosFX »

Haha widzę, że bez zmian.
Od kilku miesięcy nie jestem już z Aliorem (przygarnął mnie WBK), oczywiście dzięki nowej świetnie działającej platformie ale po sms się skusiłem.
Odinstalowałem, wszystko ładnie poczyściłem, zainstalowałem nówkę wersję i .... Error 404 brak połączenia z serwerem.

:shock:
Jean-Jacques Rousseau "Pieniądze, które mamy, są narzędziem wolności. Pieniądze, za którymi gonimy - narzędziem niewoli."

ODPOWIEDZ