Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Witam,
wczoraj założyłem sobie konto real, chciałbym ustawić sobie SR'y,
cofając się w lewa stronę wykresu na H1 mam tylko miesiąc historii,
co trzeba zrobić aby ta historia była bogatsza o kilka miesięcy?
pozdr.
wczoraj założyłem sobie konto real, chciałbym ustawić sobie SR'y,
cofając się w lewa stronę wykresu na H1 mam tylko miesiąc historii,
co trzeba zrobić aby ta historia była bogatsza o kilka miesięcy?
pozdr.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Gram tylko na trzech czyli edek, kabel, i ejek,ArmadaMarkets pisze:Jaka para walutowa? Zrobiliśmy przed chwilą test i na EURUSD na H1 hisotria ściąga się do czerwca.
na tych trzech jest to samo czyli do 07-07-2012 mam historię, dodam,że u innego brokera np Admiral M mam do 2009.
pozdr.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Od razu wrzucę zatem małe sprostowanie. Jeden z czujnych userów doniósł, że dla par dodanych wczoraj Margin dla pozycji przeciwstawnej liczony jest nie jako 0 a jako podwójny. Zgłosiliśmy to już do suportu i czekamy na wyjaśnienie, czy to rozwiązanie stałe czy nie zdążyli jeszcze wszystkiego skonfigurować.
Sprawa już wyjaśniona - zgłoszone do PrimeXM, będą naprawiać. Margin na wszystkich parach dla równych pozycji przeciwstawnych wynosić będzie 0.
Sprawa już wyjaśniona - zgłoszone do PrimeXM, będą naprawiać. Margin na wszystkich parach dla równych pozycji przeciwstawnych wynosić będzie 0.