Dokładnie - najciekawsze godziny. Ja jeszcze dodatkowo czasami na otwarcie NY czekam. London niestety jest lepszyCadermo pisze:Na głównym koncie gram 8-12 .

Wirus pisze:Ciężko to idzie, technika mnie przerasta Wink Czy coś będzie - zależy od Was. Jeśli będzie zainteresowanie większej liczby osób, to będę nagrywał nowe odcinki; jeśli tylko Cadermo - to możemy sobie pogadać na Skypie Wink
Dorzuciłem lepszą wersję części I, ale chochlik uciął mi ostatnie 2-3 minuty nagrania, więc nie ma zakończenia Wink W sumie nie było tak istotne.
Kablem strasznie buja . Lepsze wejście będzie dopiero jak poleci swing pullback. Najlepiej gdyby odbijał na przecięciu LT z 1.5910Akhh pisze:Powiem tak kolokwialnie, że mi to osobiście śmierdzi. Też otwierałem kabla i zamknąłem z ręki na około -1pips. Może pobujać jeszcze i tak na prawdę trzeba czekać na kierunek. Jutro wszystko będzie się decydować - teoretycznie rynki czekają od ponad tygodnia na 06.09 - pobuja troszkę i może nadać jakiś logiczny kierunek.
Swoją drogą są na prawdę ładne trendy np na AUD od jakiegoś czasu i dzisiaj mamy niesamowite osłabienie CAD.
Czemu nie; chociaż szczerze mówiąc nie rozumiem o co chodzi z tym dzieleniem się ekranemFx-Kris pisze:Może zmontujemy jakąś grupę właśnie na posesyjne analizy z dzieleniem ekranu czy jakoś tak. Ja jestem chętny jakby co.
Ja najlepsze wyniki notuję między 8-12, po 12 najwięcej stratnych wejść, nie wiem co jest powodem, ale statystyka z ponad 2 lat tak pokazuje. W tej chwili to zrobił się dla mnie z tego prawie przesądCadermo pisze:Na głównym koncie gram 8-12 .
Mam ustalony maksymalny zysk na dzień i maksymalną stratę .
Jeśli przed 12 zarobię tyle ile maksymalnie oczekuję na dzień to kończę ,analogicznie do straty .
Dzielenie ekranu to są takie programy gdzie możesz gadać i pokazywać coś na swoim lub cudzym ekranie. Potem zmiana itd każdy może zaprezentować swoją wizję. Zapewne takie rozwiązanie jest dużo szybsze niż pisanie i wklejanie obrazków.Wirus pisze:Fx-Kris napisał:
Może zmontujemy jakąś grupę właśnie na posesyjne analizy z dzieleniem ekranu czy jakoś tak. Ja jestem chętny jakby co.
Czemu nie; chociaż szczerze mówiąc nie rozumiem o co chodzi z tym dzieleniem się ekranem Wink
A może jakieś bezpłatne spotkanio-szkolenie dla początkujących?