XTB
-
- Bywalec
-
- Bywalec
Kolego Nievinny.
Dlaczego przyszło ci do głowy to, że nie handluje na realu.
Gram na real od ponad 8 miesiecy, ale widzę że ty potrafisz powiedziec co kto robi może po ilości postów czy moze po nicku a moze masz inna tajemną metode do określania kto gra real a kto demo.
Pozdrawiam golege wszechwiedzącego
Dlaczego przyszło ci do głowy to, że nie handluje na realu.
Gram na real od ponad 8 miesiecy, ale widzę że ty potrafisz powiedziec co kto robi może po ilości postów czy moze po nicku a moze masz inna tajemną metode do określania kto gra real a kto demo.
Pozdrawiam golege wszechwiedzącego

Ja stwierdziłem co następuje, że grając na realu dostaję codziennie po północy podsumowanie i zawsze tak było. Jeśli nie miałem, żadnych aktywnych transakcji przez np. tydzień to nie przesyłali aż do wystąpienia kolejnej. Być może źle się wysławiłem, bo chodziło mi o handel - składanie pozycji. Nie masz pozycji = nie ma podsumowania.
Wg tych informacji jestem w stanie to stwierdzić. Jeśli tak nie jest to mam nieaktualne informacje co oznacza, ze mogę podjąć błędny osąd. Skoro XTB stosuje takie praktyki to zaktualizowałem swoje informacje i przepraszam za błędny osąd. Zadowolony?
Wg tych informacji jestem w stanie to stwierdzić. Jeśli tak nie jest to mam nieaktualne informacje co oznacza, ze mogę podjąć błędny osąd. Skoro XTB stosuje takie praktyki to zaktualizowałem swoje informacje i przepraszam za błędny osąd. Zadowolony?
Trade what you see, NOT what you hear or think
-
- Bywalec