XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

banki7
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: banki7 »

moim zdaniem to juz ich koniec za dużo szumu zrobiło sie koło XTB za dużo ludzi (Kiepas, Zabłocki)mają umoczonych w różne aferki z innymi firmami pełno tego w Internecie i Gazetach. czekam cierpliwie na informacje o zamknięciu XTB :wink:

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
wojtek1976
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtek1976 »

Dowiedzialem sie ,ze Xtb organizuje w tym roku konkurs tak wiec auto czeka panowie!

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Pytanie do grających w realu co o tym sądzicie;Transakcje szybciej i bezpieczniej - dwie wskazówki...

Funkcjonalności systemu X-Trader usprawniające realizację transakcji.

Zwiększanie przedziału cen zawarcia transakcji.

Na rynkach o dużej zmienności notowanych cen (kilka na sekundę) zdarzają się wypadki rekwotowań cen. Przejawia się to w formie wyskakującego okienka z komunikatem: Nowe Kwotowanie, czy chcesz BUY/SELL po nowej cenie)

Przesyłanie zleceń można usprawnić, korzystając z funkcjonalności poszerzającej zakres cen po jakich transakcja może zostać zrealizowana.

To boks „Włącz maksymalne odchylenie od kwotowanej ceny”, znajdujący się pod przyciskami Sprzedaj/Kup/Zamknij. Zaznaczenie boksu aktywuje rozwijane menu z liczbą pipsów, które inwestor akceptuje jako potencjalne odchylenie od ceny (w górę i w dół) po jakiej chce zawrzeć transakcję. Przy szybko zmieniającej się, w wąskim zakresie, cenie ta funkcjonalność znacząco usprawnia proces realizacji zleceń.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.

Jest to tzw. Slippage. Tylko jest jeden mały problem. Jeśli ustawiasz sobie widełki na 5 pips to jak znam XTB to zlecenie wejdzie po najgorzej dla Ciebie cenie czyli od razu będziesz 5 pips w plecy.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Co to 5 pipsow.Koledze skasowali 1250-to bylo cos.
Alpari nie pyta ani nie uprzedza o takiej mozliwosci tylko robia tak jak im wygodnie.Moze i dobrze ba za piatym rekwotowaniem to cena jest juz o 10 pipsow dalej.
Jak ktos mysli o xtb to po raz 100 napisze ze na xtb gra sie glownie zleceniami oczekujacymi z TP i SL - ja przy takiej grze nie mialem jeszcze problemow.

wojtek1976
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtek1976 »

WYOBRAZCIE SOBIE ,SPRAWDZALEM SOBIE COS TAKIEGO,KLIKALEM CO CHWILE Z ZAPYTANIEM O CENE ZLOTA I CO PO KILKUNASTU MINUTACH TEL. OD XTB ,ZE TAKIE PRAKTYKI SA NIEDOZWOLONE I JAK NIE PRZESTANE TO MI PODZIEKUJA BO BLOKUJE ICH.WYDAJE MI SIE ZE ILOSC KLIENTOW ICH PRZEROSLA I JUZ SOBIE Z TYM NIE RADZA.MOZE ZACZNIEMY WSZYSCY KLIKAC O JEDNEJ PORZE TO ZOBACZYMY CO POWIEDZA?

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Jak sobie wymyślili, by "klepnąć" każdą transakcję ręcznie, to nie dziwię się, że nie dają rady. Nie wiem dlaczego nie mogą wszystkiego puścić automatem...
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

banki7
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: banki7 »

Może najlepszym rozwiązaniem jest żeby wszyscy wyłączyli platforme i zaczeli składać zlecenia telefoniczne?? Wtedy mogli by zwalić na przeciążoną linie telefoniczną.
A to ciekawe z tym klikaniem nie mam nic do roboty to powkórwiam ich dzisiaj, mam jeszcze gdzieś login do mojego konta w XTB penie sie zdziwią że zaglądam do nich po 3 latach :lol: Pomyślą że oooo nowy kasę przyniósł dla Kiepasa a tu H....j cały tylko bedą musieli dzwonić do mnie.

Awatar użytkownika
Fireblade
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Fireblade »

heh tez sobie poklikam ciekawe czy zadzwonia. btw ostatnio jak sie zalogowalem to dostalem wiadomosc w mt, ze trailing stopa zlikwidowali bo niby obciazal serwer.

Awatar użytkownika
krispol2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krispol2 »

Codziennie,parę minut po północy.
Kto nie pije,ten kabluje.

ODPOWIEDZ