riddle pisze:Trochę sztywne podejście. Wydaje mi się, że podejście i zrozumienie relacji poziomów jest ważniejsze niż ich oznaczenie. U mnie kwestia przyzwyczajenia.
Masz złe przyzwyczajenia. Jeśli oczywiście przynosi to pozytywne wyniki to czemu nie. Był na przykład taki zespół chyba Kris Kross nosili spodnie tył na przód. Jak widać nie przyjęło się na ogólnym rynku mody, a jakoś sobie radzili. Obecnie chyba ich już nie ma
miniek987 wchodziłeś?, ja nadal trzymam. Teraz powinno być już lepiej to był pullback. Tu jest spory spread taki ciasny SL może nie wytrzymać.
Dodano po 11 minutach:
btbftr pisze:Fx-Kris napisał:
btbftr może i nie ma różnicy między 50%, ale jak nauczysz się poprawnie rysować Fibo to będzie Ci służyło bo tam jest tylko poziom 50%, ale i również 61.8 który nie jest już po dobrej stronie jak źle narysujesz.
wiem jak sie fibo rysuje Smile musze spoważniec i nie prowokowac Smile
ktos podziela moje zdanie na temat AUDCHF?
zeby szukac S
No z pewnością musisz przestać prowokować, bo to jest miejsce dla poważnych ludzi, którzy chcą się czegoś nauczyć.
Oczywiście jeśli masz takie zapędy to możesz spróbować swoich sił tylko proponuje nie tu tylko na kozaczku lub pudelku ewentualnie innym śmieciowym portalu.
Co do AUD CHF jeśli zechcesz przedstawić swoją analizę to z pewnością ktoś Ci odpowie. Jeśli chcesz uzyskać tylko ciepłe słowo to powiem, że możesz szukać. Zawsze można grać i S i L bo cena porusza się w dół i górę. Czy jest to zasadne i wpisuje się w Twoje zasady ryzyka i tradingu to już inna sprawa.
Dodano po 1 minutach:
Zamknąłem GBP CHF nie podoba mi sie