Cierpliwości. Obserwuj cel na GBP USD 1.59000, a pierwszy przystanek na 1.58000darko39 pisze:Tak wszedłem po 1.5772 wszystko się zgadza ,pospieszyłem się z BE ale przestawiłem bo na Edku mi wygląda trochę na spadkowo do tego na parach AUD tez
Price Action w praktyce - Strategia Intraday + Longterm
					Ostatnio zmieniony 28 sie 2012, 09:56 przez Fx-Kris, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapraszam do mojego dziennika który prowadzę na fx-forum
						To nie temat na takie dyskusje. Tu rozmawiamy o bezpiecznym konserwatywnym tradingu zgodnie z trendem. Tak aby większość osób mogła to zrozumieć i nie popełniać błędów.darko39 pisze:Powiedz proszę czy piramidujesz zysk a jeśli tak to w jaki sposób ?
Piramidowanie jest agresywne. Jeśli zachodzą takie warunki to czasami piramiduje i nawet gram hedging, ale to jest już bardziej skomplikowane i trzeba tego pilnować. Moje podejście do tradingu jest trochę inne. Nie lubię się zbytnio tym przemęczać i stresować, bo wtedy przychodzą do głowy głupie pomysły i tylko można stracić pieniądze. Dlatego koncentruję się na bezpiecznych zasadach, które tu prezentuje, a one się sprawdzają.
Mam kolegę profesora filozofii i on zawsze powtarza że "wszystkich kobiet na tym świecie nie zdobędziesz, ale spróbować warto" podobnie jest z pipsami tylko niesie to za sobą pewne ryzyko. Sam musisz je skalkulować.
Zapraszam do mojego dziennika który prowadzę na fx-forum
						Fx-Kris pisze:To nie temat na takie dyskusje. Tu rozmawiamy o bezpiecznym konserwatywnym tradingu zgodnie z trendem. Tak aby większość osób mogła to zrozumieć i nie popełniać błędów.darko39 pisze:Powiedz proszę czy piramidujesz zysk a jeśli tak to w jaki sposób ?
Piramidowanie jest agresywne. Jeśli zachodzą takie warunki to czasami piramiduje i nawet gram hedging, ale to jest już bardziej skomplikowane i trzeba tego pilnować. Moje podejście do tradingu jest trochę inne. Nie lubię się zbytnio tym przemęczać i stresować, bo wtedy przychodzą do głowy głupie pomysły i tylko można stracić pieniądze. Dlatego koncentruję się na bezpiecznych zasadach, które tu prezentuje, a one się sprawdzają.
Mam kolegę profesora filozofii i on zawsze powtarza że "wszystkich kobiet na tym świecie nie zdobędziesz, ale spróbować warto" podobnie jest z pipsami tylko niesie to za sobą pewne ryzyko. Sam musisz je skalkulować.
 dobre ,dzięki za odpowiedź ,i powiem ci że właśnie tego oczekiwałem  dlatego że tez  bym się stresował przy dokładaniu a tak spokojnie do celu .
 dobre ,dzięki za odpowiedź ,i powiem ci że właśnie tego oczekiwałem  dlatego że tez  bym się stresował przy dokładaniu a tak spokojnie do celu .A może spróbuj spojrzeć na wykres i dokonać analizy? Chętnie się z nią zapoznam, chyba nie tylko jabtbftr pisze:co sadzicie o walce na EURAUD i EURGBP? warto S stawiac czy nie?

Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
						Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592