Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
kubuś puchatek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubuś puchatek »

raposo pisze:Urzekł mnie też login sprzedającego - forexciezkapraca ...
Łoj, trza się naharować, żeby stworzyć takie cudo :D Łoj trza :D

ByleDoPrzodu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ByleDoPrzodu »

kubuś puchatek Sprawdzaleś system? Strategie? Rozmawiałeś z gościem? Tylko ciekawe dlaczego on jest dostepny praktycznie 24 na dobe? Zawsze skype, gg i telefon. Pogadaj znim

Awatar użytkownika
kubuś puchatek
Gaduła
Gaduła

ByleDoPrzodu pisze:kubuś puchatek Sprawdzaleś system? Strategie? Rozmawiałeś z gościem? Tylko ciekawe dlaczego on jest dostepny praktycznie 24 na dobe? Zawsze skype, gg i telefon. Pogadaj znim
Nie sprawdzałem, nie rozmawiałem i szczerze mówiąc na pewno bym nie zaryzykował kupna po takiej wpadce. Zaglądam czasem na Allegro ale to raczej z czystej ciekawości. Ręczę Wam, że większość tych wspaniałych, płatnych systemów znajdziecie choćby na naszym forum, nie mówiąc o FF.

maczet
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: maczet »

Nie sprawdzałem, nie rozmawiałem i szczerze mówiąc na pewno bym nie zaryzykował kupna po takiej wpadce. Zaglądam czasem na Allegro ale to raczej z czystej ciekawości. Ręczę Wam, że większość tych wspaniałych, płatnych systemów znajdziecie choćby na naszym forum, nie mówiąc o FF.
Korzystałem z tego systemu. W sumie sprawdzał się ale osobiście nie pasował do mojego stylu inwestycji. Sprzedawca całkiem ok bardzo dobry kontakt.
Dla mnie za bardzo trzeba było ciągle patrzeć na wykresy.

ByleDoPrzodu
Stały bywalec
Stały bywalec

By_żyło_się_lepiej co to wszystko inne?:)

raffallek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: raffallek »

kubuś puchatek pisze:Jest taki systemik:

http://allegro.pl/forex-realny-zysk-rea ... 16157.html
zwróćcie uwagę na linki, które wstawia sprzedawca odnośnie zysków, wklejam przykładowy http://img341.imageshack.us/img341/2526 ... 410503.png

i co najfajniejsze, bierzecie lupę, powiększacie pozycję-"Wpłaty" i... :D co widzicie?Chyba poprawiane flamastrem :D :D :D

ps I tak zostałem detektywem :twisted:
Ludzie juz raz pisalem odnosnie tego systemu. Kupilem mam i gram i jest dobry.
Zarabiam na nim i dzieki temu gosciowi.

i odwalcie sie od niego bo w porownaniu ze wszskimi ktorych spotkalem na allegro ten jest w porzadku. wy tu oczywiscie wszyscy jestescie super. tylko zaden z was ani niczym sie nie dzieli ani nic nie oferuje. jak juz to cichaczem wiadomosciami prywatnymi. juz nie bede wymienial nickow ktorzy tu sa super traderzy i sprzedaja. a FXCIEZKAPRACA jakos nie boi sie siedziec i odpowiadac na pytania. i tylko dzieki jego slowom zrozumialem co ja mam zrobic zeby bylo dobrze.
Facet ma dobre podejscie jest opanowany i zrwonowazony. A wy oczywiscie szukacie dziury w calym.
Znajdz drugiego takiego na allego! Kazdy inny to sciema i sciema. wysle i nie ma z nim kontaktu. a ten nawet o polnocy odpisze i wytlumaczy a nie pogoni.

co do screenow to wez pod uwage ze on nie robi na jakosc. ale kazdy ma swoje zdanie.

bawcie sie sami moze to i dobrze ze to forum jest.
wiadomo kto na nim siedzi

nara

ByleDoPrzodu
Stały bywalec
Stały bywalec

raffallek Popieram. Typowo polsko-polska nienawiść. Dlatego oni nie zarobia nigdy bo w to nie wierza:) Pozdrawiam

negro
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: negro »

Tez popieram. Na pewno ten system jest lepszy niz te wszystkie EA na allegro

Awatar użytkownika
kubuś puchatek
Gaduła
Gaduła

ByleDoPrzodu pisze:raffallek Popieram. Typowo polsko-polska nienawiść. Dlatego oni nie zarobia nigdy bo w to nie wierza:) Pozdrawiam
Nie wyskakujcie mi tu z jakąś "polsko-polską nienawiścią" jeden z drugim, bo jak nie umiecie czytać to Wasza sprawa. Nie pisałem wyżej o skuteczności systemu (jeżeli Wam działa to tylko powinszować) a o ubarwianiu rzeczywistości przez sprzedającego, co jest zgoła śmieszne jeżeli nie użyć tu mocniejszego słowa i przypomina zachowania dzieci z piaskownicy. Pozdrawiam.

ByleDoPrzodu
Stały bywalec
Stały bywalec

kubuś puchatek Ale jego trejdy są w rzeczywistością :) Więc tam nie ma żadnego zmyślonego trajdu:)

ODPOWIEDZ