Łoj, trza się naharować, żeby stworzyć takie cudoraposo pisze:Urzekł mnie też login sprzedającego - forexciezkapraca ...
Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ
- kubuś puchatek
- Gaduła

-
ByleDoPrzodu
- Stały bywalec

- kubuś puchatek
- Gaduła

Nie sprawdzałem, nie rozmawiałem i szczerze mówiąc na pewno bym nie zaryzykował kupna po takiej wpadce. Zaglądam czasem na Allegro ale to raczej z czystej ciekawości. Ręczę Wam, że większość tych wspaniałych, płatnych systemów znajdziecie choćby na naszym forum, nie mówiąc o FF.ByleDoPrzodu pisze:kubuś puchatek Sprawdzaleś system? Strategie? Rozmawiałeś z gościem? Tylko ciekawe dlaczego on jest dostepny praktycznie 24 na dobe? Zawsze skype, gg i telefon. Pogadaj znim
Korzystałem z tego systemu. W sumie sprawdzał się ale osobiście nie pasował do mojego stylu inwestycji. Sprzedawca całkiem ok bardzo dobry kontakt.Nie sprawdzałem, nie rozmawiałem i szczerze mówiąc na pewno bym nie zaryzykował kupna po takiej wpadce. Zaglądam czasem na Allegro ale to raczej z czystej ciekawości. Ręczę Wam, że większość tych wspaniałych, płatnych systemów znajdziecie choćby na naszym forum, nie mówiąc o FF.
Dla mnie za bardzo trzeba było ciągle patrzeć na wykresy.
-
ByleDoPrzodu
- Stały bywalec

Ludzie juz raz pisalem odnosnie tego systemu. Kupilem mam i gram i jest dobry.kubuś puchatek pisze:Jest taki systemik:
http://allegro.pl/forex-realny-zysk-rea ... 16157.html
zwróćcie uwagę na linki, które wstawia sprzedawca odnośnie zysków, wklejam przykładowy http://img341.imageshack.us/img341/2526 ... 410503.png
i co najfajniejsze, bierzecie lupę, powiększacie pozycję-"Wpłaty" i...co widzicie?Chyba poprawiane flamastrem
![]()
![]()
![]()
ps I tak zostałem detektywem
Zarabiam na nim i dzieki temu gosciowi.
i odwalcie sie od niego bo w porownaniu ze wszskimi ktorych spotkalem na allegro ten jest w porzadku. wy tu oczywiscie wszyscy jestescie super. tylko zaden z was ani niczym sie nie dzieli ani nic nie oferuje. jak juz to cichaczem wiadomosciami prywatnymi. juz nie bede wymienial nickow ktorzy tu sa super traderzy i sprzedaja. a FXCIEZKAPRACA jakos nie boi sie siedziec i odpowiadac na pytania. i tylko dzieki jego slowom zrozumialem co ja mam zrobic zeby bylo dobrze.
Facet ma dobre podejscie jest opanowany i zrwonowazony. A wy oczywiscie szukacie dziury w calym.
Znajdz drugiego takiego na allego! Kazdy inny to sciema i sciema. wysle i nie ma z nim kontaktu. a ten nawet o polnocy odpisze i wytlumaczy a nie pogoni.
co do screenow to wez pod uwage ze on nie robi na jakosc. ale kazdy ma swoje zdanie.
bawcie sie sami moze to i dobrze ze to forum jest.
wiadomo kto na nim siedzi
nara
-
ByleDoPrzodu
- Stały bywalec

- kubuś puchatek
- Gaduła

Nie wyskakujcie mi tu z jakąś "polsko-polską nienawiścią" jeden z drugim, bo jak nie umiecie czytać to Wasza sprawa. Nie pisałem wyżej o skuteczności systemu (jeżeli Wam działa to tylko powinszować) a o ubarwianiu rzeczywistości przez sprzedającego, co jest zgoła śmieszne jeżeli nie użyć tu mocniejszego słowa i przypomina zachowania dzieci z piaskownicy. Pozdrawiam.ByleDoPrzodu pisze:raffallek Popieram. Typowo polsko-polska nienawiść. Dlatego oni nie zarobia nigdy bo w to nie wierza:) Pozdrawiam
-
ByleDoPrzodu
- Stały bywalec