ZERO LINE Journal
Może ktoś obserwował USD/CAD?
Taka szansa, mógłbyć minimalny SL, dzisiaj byłem w tym na chwilę ale brak wiary spowodował, że wyszedłem już który to trade mi tak ucieka w tym miesiącu.
Wczoraj zawrócili na LT z W1, dzisiaj zrobili na H1 momo tworzące ZL nastepnie korekta i można było się ładować w długą L, jak widać dzisiaj jeszcze dane pomogły co przyspieszyło ruch, ale chodzili dzisiaj na tej parze co do pipsa.
Taka szansa, mógłbyć minimalny SL, dzisiaj byłem w tym na chwilę ale brak wiary spowodował, że wyszedłem już który to trade mi tak ucieka w tym miesiącu.
Wczoraj zawrócili na LT z W1, dzisiaj zrobili na H1 momo tworzące ZL nastepnie korekta i można było się ładować w długą L, jak widać dzisiaj jeszcze dane pomogły co przyspieszyło ruch, ale chodzili dzisiaj na tej parze co do pipsa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A co myslicie o takim scenariuszu na biezacy tydzien?
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 195#499195
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 195#499195
exodus24
Nie ma co za dużo gdybać tylko obserwować i grać albo up albo down. Ale z reguły tak jest, że jak będę mieli iść up to pierw zjadą down, a jak będe chcieli dalej spadać to pierw rusza trochę up, ciekawe jak tydzień zaczną. Ja bym w tym tygodniu bardziej liczył na spadki po początkowym lekkim podjeździe UP, no ale jak pisałem trzeba obserwować i mieć różne warianty do obmyślone
Nie ma co za dużo gdybać tylko obserwować i grać albo up albo down. Ale z reguły tak jest, że jak będę mieli iść up to pierw zjadą down, a jak będe chcieli dalej spadać to pierw rusza trochę up, ciekawe jak tydzień zaczną. Ja bym w tym tygodniu bardziej liczył na spadki po początkowym lekkim podjeździe UP, no ale jak pisałem trzeba obserwować i mieć różne warianty do obmyślone

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Tyle to ja wiem, ze trzeba obserwować. I to robie. Jednak taka analiza moze dac szerszy obraz na sytuacje dlatego wkleilem link. Obecnie mam 2 pozycje na buy. Zaczyna sie korekta więc bedzie szansa na dokładkę. Jak mnie dziecko dopuści do kompa to jak bede opisywał wejścia na swoim blogu to wrzuce tu zdjecia.
edit:
Wrzucam fote
edit:
Wrzucam fote
Wątek powoli odchodzi w zapomnienie 
Ale pokaże fajny zrzut do przemyslenia i być może jakimś niedowiarką że jedyne czego potrzebujemy to BO i FBO
, zobaczcie wszystko jak w zegarku czego chcieć więcejj, Tego nie grałem bo spread 10 pipsów ale obserwowałem z ciekawości.
Zobaczcie wszystko czego potrzebujemy to FBO i BO, zobaczcie jak cena się porusza, miód malina.

Ale pokaże fajny zrzut do przemyslenia i być może jakimś niedowiarką że jedyne czego potrzebujemy to BO i FBO

Zobaczcie wszystko czego potrzebujemy to FBO i BO, zobaczcie jak cena się porusza, miód malina.
- DonForex:-)
- Gaduła
czerwinek tak oglądam Twoje wejścia io chyba już zrezygnowałeś z potwierdzeń typu Momo na M15, korekta do ZL które zrobiło te Momo i dopiero wejście? Czy się mylę
?

"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.