Może ktoś obserwował USD/CAD?
Taka szansa, mógłbyć minimalny SL, dzisiaj byłem w tym na chwilę ale brak wiary spowodował, że wyszedłem już który to trade mi tak ucieka w tym miesiącu.
Wczoraj zawrócili na LT z W1, dzisiaj zrobili na H1 momo tworzące ZL nastepnie korekta i można było się ładować w długą L, jak widać dzisiaj jeszcze dane pomogły co przyspieszyło ruch, ale chodzili dzisiaj na tej parze co do pipsa.
ZERO LINE Journal
A co myslicie o takim scenariuszu na biezacy tydzien?
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 195#499195
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 195#499195
exodus24
Nie ma co za dużo gdybać tylko obserwować i grać albo up albo down. Ale z reguły tak jest, że jak będę mieli iść up to pierw zjadą down, a jak będe chcieli dalej spadać to pierw rusza trochę up, ciekawe jak tydzień zaczną. Ja bym w tym tygodniu bardziej liczył na spadki po początkowym lekkim podjeździe UP, no ale jak pisałem trzeba obserwować i mieć różne warianty do obmyślone
Nie ma co za dużo gdybać tylko obserwować i grać albo up albo down. Ale z reguły tak jest, że jak będę mieli iść up to pierw zjadą down, a jak będe chcieli dalej spadać to pierw rusza trochę up, ciekawe jak tydzień zaczną. Ja bym w tym tygodniu bardziej liczył na spadki po początkowym lekkim podjeździe UP, no ale jak pisałem trzeba obserwować i mieć różne warianty do obmyślone
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Tyle to ja wiem, ze trzeba obserwować. I to robie. Jednak taka analiza moze dac szerszy obraz na sytuacje dlatego wkleilem link. Obecnie mam 2 pozycje na buy. Zaczyna sie korekta więc bedzie szansa na dokładkę. Jak mnie dziecko dopuści do kompa to jak bede opisywał wejścia na swoim blogu to wrzuce tu zdjecia.
edit:
Wrzucam fote
edit:
Wrzucam fote
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wątek powoli odchodzi w zapomnienie 
Ale pokaże fajny zrzut do przemyslenia i być może jakimś niedowiarką że jedyne czego potrzebujemy to BO i FBO
, zobaczcie wszystko jak w zegarku czego chcieć więcejj, Tego nie grałem bo spread 10 pipsów ale obserwowałem z ciekawości.
Zobaczcie wszystko czego potrzebujemy to FBO i BO, zobaczcie jak cena się porusza, miód malina.
Ale pokaże fajny zrzut do przemyslenia i być może jakimś niedowiarką że jedyne czego potrzebujemy to BO i FBO
Zobaczcie wszystko czego potrzebujemy to FBO i BO, zobaczcie jak cena się porusza, miód malina.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DonForex:-)
- Gaduła

czerwinek tak oglądam Twoje wejścia io chyba już zrezygnowałeś z potwierdzeń typu Momo na M15, korekta do ZL które zrobiło te Momo i dopiero wejście? Czy się mylę
?
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.