Ja próbowałem wchodzić na GBP/USD pod dane ale trochę się przestraszyłem i z ręki wyszedłem, a szkoda bo mógłbyć trade miesiąca

exodus, wydawało mi się, że rozumiem tę technikę bo już ją też widziałem wcześniej. Jednak na Twoich screenach jakoś nie widzę dokładnie tego, mam wrażenie, że czasami powinineś załapać się na wcześniejszej korekcie. Może ja się mylę i nie rozumiemexodus24 pisze:A ja wczoraj 2 setupy i 2 na plus. Edka przegapilem, ale i tak wystarczy. Od kiedy zaczalem inwestowac stosujac technike, ktorej fote wrzucilem kilka postow wyzej na 8 setupow 6 zyskownych 1 na zero i 1 na minus (na wlasne zyczenie bo otworzylem pozycje tuz przed danymi)
Dzięki ale to nie mój tylko dziennik, ja go tylko założyłemczopsi pisze:Gratuluję Czerwinek świetnego dziennika
Szkoda że coraz mniej osób się dzieli swoim spostrzeżeniami wynikami, itd.czopsi pisze:Miło, że zarówno Ty jak i inni dzielicie się wiedzą z innymi.
Wiesz lepiej jakbyś bezpośrednio dawał zrzutu w dzienniku, a tak jak złączysz plik *.RAR to z mojego punktu widzenia nikomu się nie chce zgrywać tego dysk rozpakowac następnie analizować, (przynajmniej miczopsi pisze:Proszę o opinię bardziej doświadczonych inwestorów czy dobrze zrozumiałem sytuację na Edku. Interesuje mnie interwał H4 wejście albo z niego albo ewentualnie z H1 niższe interwały odpadają ze względu na pracę. Wejście w szorta na interwale H1 po ukształtowaniu się FBO na H4. Szczegoły oraz TP na screenach:). Proszę o opinie