dziennik zero line poczatkujacy
He he ,a ja dzisiaj za dużo myslałem ,a za mało patrzyłem , też często ładuje się pod prąd i '-' (nieznaczny) .Zamiast zagrać tak jak to przedstawiłeś to coś nazmyślałem .m.prymus pisze:Dziwne ale wydaje sie, ze kierunek moze byc up, znaczy sie na wykresie widze up ale glowa mysli down
Jak dodasz załącznik do postu ,to dajesz 'podgląd' , klikasz prawym na dodanym załączniku tam gdzie jest [pobierz] ->kopiuj adres odnośnika' , wklejasz to do postu i dajesz tagi img
A jeszcze obrazek chyba nie powinien być większy niż 1024x768 . Zresztą sprawdz .
Ps.
Nie zwracasz uwagi na dane makro ? To może się skończyć śmiercią

http://pl.forexpros.com/economic-calendar/
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .
Bylem w tym schorcie co pisalem na samej gorze wszedlem, bez Sl, przy ustawianiu SL popelnilem blad i zamknelo mi pozycje otworzyl bym jescze raz ale zona na mnie czekala w samochodzie... na zakupy jechalismy.... kurcze tyle do ugrania bylo.... A niech to szalk
)
Jedno co jest ok to to,ze to demo... mam ustalona kwote ktora jak przekrocze przejde na real, narazie duzo brakuje... bylo by blizej...
Jedno co pocieszajace, ze bede mogl dluzej potrenowac:):)
EDIT: Pierwszy raz w zyciu dwa tygodnie wychodze na +....
Jutro chyba nie bede gral, zeby tego nie stracic
):)

Jedno co jest ok to to,ze to demo... mam ustalona kwote ktora jak przekrocze przejde na real, narazie duzo brakuje... bylo by blizej...
Jedno co pocieszajace, ze bede mogl dluzej potrenowac:):)
EDIT: Pierwszy raz w zyciu dwa tygodnie wychodze na +....
Jutro chyba nie bede gral, zeby tego nie stracic