może inaczej, większość nie kończy nawet odpowiednika zawodówki czy szkoły średniej, oczywiście nie ma reguły. Co do koneksji, mam znajome osoby co zostały lekarzami bez koneksji, a nauką, to samo prawnikami po aplikacji, znam dwie osoby. Co do zrobienia aplikacji to trochę mitów narosłobrother pisze:w tych zawodach to chodzi bardziej o zwykłe koneksje
utrzymywanie się z gry na giełdzie
Cyb,. bądź poważny, ja w pracy na etacie byłem ostatnio 30 lat temu; jak myślisz, co to znaczy? NICCyb pisze:Taaa i czemu nie mam żadnych kredytów a ostatni raz w pracy na etacie byłem 5 lat temu też ?
Nie wdawaj się, proszę, w zbędne dywagacje, tylko zrób, o co Cię proszą. Ja z przyjemnością przeczytałbym tę historię, bo lubię dobrą robotę. Tak po prostu, nieważne w jakiej dziedzine.
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Temat stoi " utrzymywanie się z gry na giełdzie "
Chyba trochę czepiasz sie Ink. dla samego czepiania, bo jakoś nie widzę niczego pro-kozakowego w tym że się nie ma kredytu, nie pracuje na etacie u kogoś - normalna historia życia i tyle.
Jak się udało z 12 PLNów x0000 to to.... no właśnie co? Po to tu jesteśmy ( na foreksie, nie forum ) aby zarabiać i tyle.
Cyb obiecaj że napiszesz książkę o tym "wyczynie" wszyscy będą happy.
Chyba trochę czepiasz sie Ink. dla samego czepiania, bo jakoś nie widzę niczego pro-kozakowego w tym że się nie ma kredytu, nie pracuje na etacie u kogoś - normalna historia życia i tyle.
Jak się udało z 12 PLNów x0000 to to.... no właśnie co? Po to tu jesteśmy ( na foreksie, nie forum ) aby zarabiać i tyle.
Cyb obiecaj że napiszesz książkę o tym "wyczynie" wszyscy będą happy.
Często ma za to coś innego znacznie bardziej istotnego głód .... głód sukcesu, uznania .....brother pisze: Można to odwrócić ilu dzieci lekarzy czy prawników nimi nie zostaje? w tych zawodach to chodzi bardziej o zwykłe koneksje, dziecko z patologicznej rodziny, nie ma ani koneksji, ani pieniędzy, ani warunków do nauki.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2012, 12:58 przez RoLudlum, łącznie zmieniany 1 raz.
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Ale mnie nigdy nie interesowało w życiu czy ktoś mnie o coś prosi czy nie. Robię tylko to na co mam ochotę bez oglądania się na innych.
A ona to po co tu ? To jest jednostka niereformowalna której wiedza o forexie jest na poziome tak niskim że jest to aż niemożliwe.
Kończę dyskusję w tym temacie więc jak ktoś by coś chciał do mnie napisać to może się nie wysilać gdyż i tak tu nie odpiszę.
A ona to po co tu ? To jest jednostka niereformowalna której wiedza o forexie jest na poziome tak niskim że jest to aż niemożliwe.
Kończę dyskusję w tym temacie więc jak ktoś by coś chciał do mnie napisać to może się nie wysilać gdyż i tak tu nie odpiszę.
Coś w tym jestRoLudlum pisze:Chyba trochę czepiasz sie Ink. dla samego czepiania
hmmm... dla mnie to nic, ale dla 18 latka pracującego na etacie za 1000 zł, pewnie tak, i w tym jest właśnie problem ktorego sie czepiam
słowo moderator przy avatarze tez o czymś świadczy dla takiego dzieciaka
a teraz łącząc te dwie rzeczy mamy moda upierającego sie że na FX bardzo łatwo zrobić grubą kase z małego konta, drugiego moda który go popiera i mowi że to nic nadzwyczajnego i teraz co taki gośc co ledwie skończył szkolę pomysli? a na tym forum z tego co pamiętam to chyba większość, a pomyśli to że jemu też sie uda i bedzie wpłacał i tracił i wpłacał i tracił omamiony wizja milionów, forum ma służyć nauce a przede wszystkim powinno sie ostrzegać przed ryzykiem płynącym z gry na giedzie/FX, oszczędzimy wielu ludzia przykrych rozczarowań i utraty oszczędności,
reasumując, da sie utrzymać z FX jak najbardziej ale przede wszystkim trzeba miec do tego odpowiednie predyspozycje odpowiedni zapas kapitału więc napewno nie jest to zawód dla wszystkich
A gdzie Ty to wyczytałeś?Ink. pisze:a teraz łącząc te dwie rzeczy mamy moda upierającego sie że na FX bardzo łatwo zrobić grubą kase z małego konta,
Praca w kiosku też nie jest dla wszystkich.Ink. pisze:więc napewno nie jest to zawód dla wszystkich
Popieram, bo też nie gram od dziś. Miałem swoje wzloty i upadki więc całkowicie zgadzam się z tym co pisze Cyb, a i statement widziałem więc wiem, że nie ściemnia.
Lubisz podyskutować ale wnioski wyciągasz fatalne
- da się utrzymywać z FX?
- tak
- to pokaż przykład
- patrz, oto ja
- ej, nie chwal się, mamisz ludzi.
Ehhh...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
o tutaj :raposo pisze:A gdzie Ty to wyczytałeś?
znam sie na sugestiach i to jest prosta sugestia tego że jest to zadanie proste dla Cybaraposo pisze: No i nie wiesz czy Cyb nie powtórzyłby tego np. 7 razy na 10 prób.
Nie jest dla wszystkich ale każdy jest w stanie ją wykonać jak to ma sie do FX? pojęcie nie mam, wyjaśnij kolegoraposo pisze:Praca w kiosku też nie jest dla wszystkich
Dodano po 47 sekundach:
patrz oto ja, to nie przykład tylko slowaraposo pisze:Lubisz podyskutować ale wnioski wyciągasz fatalne . I robi się z tego bezsensowna dyskusja:
- da się utrzymywać z FX?
- tak
- to pokaż przykład
- patrz, oto ja
- ej, nie chwal się, mamisz ludzi.