Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Strzelam, że pytasz o MT4. Aktywuje się od ceny otwarcia i osiągnięcia danego progu zysku.Czy trailing stop aktywuje się odnosząc się do ceny po której otworzyliśmy pozycję czy ceny która w danym momencie jest?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Chyba nie do końca rozumiesz jak działa TS...jordan pisze:Np. ustawiamy TS na 10 pipsów, aktywuje się sl ale chcemy ustawić np. żeby pozycja zamknęła się gdy cena cofnie się o 3 pipsy a nie o 1, chyba nie zamieszałem za bardzo

Ustawiasz TS na 10. Kiedy masz profit +10 pips to SL przestawia się na 0. Zysk +11, SL na +1. SL się nie cofa tylko utrzymuje w określonej odległości od max. zysku.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Po to jest demo by zobaczyć to na własne oczy.jordan pisze:a teraz to już całkowicie nie wiem kiedy zamknęłoby mi pozycję po osiągnięciu tych 10 przykładowych pipsów
Przy proficie +10 i TS 10, zamknęłoby Ci pozycje po cofnięciu o 10 pips, czyli na "zysku" 0 pips.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu