Dukascopy - ECN
Co się dzieje z Ducasem? rozłączyło mnie i nie mogę się zalogować , strona www Ducasa też nie działa...
czy tylko ja mam taki problem czy coś jest nie tak?
EDIT: ok już działa ale tuż przed danymi o 16.00 czasu polskiego przestało działać...

EDIT: ok już działa ale tuż przed danymi o 16.00 czasu polskiego przestało działać...
Ostatnio zmieniony 19 lip 2012, 16:12 przez mandrejk, łącznie zmieniany 1 raz.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Wygląda na to, że tylko Ty lub na pewno nie wszyscy...mandrejk pisze:czy tylko ja mam taki problem czy coś jest nie tak?
Strona działa (DB i DE), platformy też (DB). Sprawdź ustawienia sieci/firewalla, zrestartuj router... Może coś zainstalowałeś, ściągnąłeś... Trudno mi powiedzieć o co może chodzić.
Dodano po 1 minutach:
A to mogłeś dać mi szybciej znać na maila...mandrejk pisze:EDIT: ok już działa ale tuż przed danymi o 16.00 czasu polskiego przestało działać...

Ale nie zauważyłem żeby rozłączyło mi platformę.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
U mnie jest OK więc to musi być coś po Twojej stronie.Znowu nie działa
zrobię reboot kompa i zaraz zobaczę czy to jest przyczyna...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
To jest już od dawna możliwe tylko wymagało kontaktu z supportem i podania im IPCyb pisze:Być może w niedalekiej przyszłości będzie możliwe samodzielne zarządzanie PINem. Będzie można dodać IP lub klasę IP z której o PIN nie będziemy proszeni.
Więcej na screenie.

Dodano po 35 sekundach:
Ok, doczytałem... "samodzielne"...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu