Ale temat nie o tym. Wybaczcie OT.
Ale co opcje? Opcje mają zabezpieczać i są kosztowne.Stforex pisze:Chyba że jakieś opcje? Jest w ogóle coś takiego na złoto?
Odnośnie linii lotniczych OLT Express - płacisz kartą kredytową i nawet jak znikną, to dostaniesz zwrot w ramach chargeback, więc nie ma obawy o jakąkolwiek stratę. A dopóki latają, to jest to oferta niezła. Mój teść już 3 razy latał po Polsce (rano wylot WAW-GDA lub WAW-WRO, po południu powrót) na spotkania. Wcześniej musiał jechać pociągiem, nocować i wracać następnego dnia. Czyli oszczędził kasę i czas.DzikiJamnik pisze:Za kilka dni znikną też pewnie samoloty, bo raty leasingowe nie będą płacone. Na dodatek takie newsy powstrzymają napływ nowej gotówki potrzebnej do finansowania tej piramidy. Więc tutaj to powinno być szybko z górki - 3-4 dni i już nikt nie będzie udawał, że zmienia rachunek bankowy
Jestem w Trójmiasta i niestety, wstyd się przyznać, ale wielu dalszych znajomych dało się skusić.
Hm...nie wiem dlaczego sądzisz, że chargeback chroni przez takim oszustwem. Nie znam dokładnie umów na chargeback, ale jestem prawie pewien, że przed wyłudzeniami niespecjalnie to chroni, chyba, że wykupisz specjalne ubezpieczenie.skrzat pisze: Odnośnie linii lotniczych OLT Express - płacisz kartą kredytową i nawet jak znikną, to dostaniesz zwrot w ramach chargeback, więc nie ma obawy o jakąkolwiek stratę.