Droga do zwycięstwa
Mi się tam coś o uszy obiło że można sobie zaszkodzić publikując system bo gdy zacznie tym grać spora grupa ludzi staną się przewidywalni a w brokera interesie będzie wyłapać, poznać i rozwalić system. Zdrowie ludzi z przyszłościZephyr pisze:tam pipsów nie zabraknie dla nikogo wiec sie nie bój

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Bzdury.... rynek zawsze działa tak samo, zmienność może być inna i wtedy się okazuje czy ktoś jest tzw "dziwką systemową"Darkey pisze:Mi się tam coś o uszy obiło że można sobie zaszkodzić publikując system bo gdy zacznie tym grać spora grupa ludzi staną się przewidywalni a w brokera interesie będzie wyłapać, poznać i rozwalić system. Zdrowie ludzi z przyszłościZephyr pisze:tam pipsów nie zabraknie dla nikogo wiec sie nie bój

No to sie z tą niecierpliwością nie doczekasz. Ludzie nie pokazują swoich systemów dlatego bo boją się że broker rozpocznie polowania....Darkey pisze:to czekam z niecierpliwością na twój system, jesteś w stanie coś wymyślić ?

Wyobrażasz sobie kopernika, gausa, faradaya, panią curie, ze swoimi odkryciami w grobie?Zephyr pisze:No to sie z tą niecierpliwością nie doczekasz. Ludzie nie pokazują swoich systemów dlatego bo boją się że broker rozpocznie polowania....Darkey pisze:to czekam z niecierpliwością na twój system, jesteś w stanie coś wymyślić ?. Po prostu cenią swoją żmudną pracę, poświęcenie, tysiące nieudanych transakcji..a to wszystko by później zebrać owoc tych starań w postaci zgranego zespołu zasad które tworzą całościowy system. I tutaj chodzi o włożoną pracę. Bo dlaczego coś co mi zajeło 3 lata mam przekazywać komuś w jednym poście? .. Wierz mi nie chodzi tutaj o żadnych brokerów.. dla nich to jesteśmy płotkami.. nic nie liczącymi się..

slo pisze:Darkey napisał:
to czekam z niecierpliwością na twój system, jesteś w stanie coś wymyślić ?
No to sie z tą niecierpliwością nie doczekasz. Ludzie nie pokazują swoich systemów dlatego bo boją się że broker rozpocznie polowania.... Very Happy . Po prostu cenią swoją żmudną pracę, poświęcenie, tysiące nieudanych transakcji..a to wszystko by później zebrać owoc tych starań w postaci zgranego zespołu zasad które tworzą całościowy system. I tutaj chodzi o włożoną pracę. Bo dlaczego coś co mi zajeło 3 lata mam przekazywać komuś w jednym poście? .. Wierz mi nie chodzi tutaj o żadnych brokerów.. dla nich to jesteśmy płotkami.. nic nie liczącymi się..
Wyobrażasz sobie kopernika, gausa, faradaya, panią curie, ze swoimi odkryciami w grobie? Razz
Oczywiście są wyjątki jak w każdej regule. Lecz ciężko porównywac Kopernika bądź Faradaya.. z trederem.. Wydaję mi się że jednak troszkę mamy do czynienia z inną wagą odkryć