Droga do zwycięstwa

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Zwyciężymy?

Czas głosowania minął 14 sie 2012, 18:21

Tak
0
Brak głosów
Nie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

No, no, widział screeny o tysiąc lat do przodu :shock: Widocznie przybył do nas z przyszłości.

Awatar użytkownika
Zephyr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zephyr »

gfx pisze:No, no, widział screeny o tysiąc lat do przodu Shocked Widocznie przybył do nas z przyszłości.
Podobnie jak Ty innego wytłumaczenie nie widzę.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Zephyr pisze:tam pipsów nie zabraknie dla nikogo wiec sie nie bój
Mi się tam coś o uszy obiło że można sobie zaszkodzić publikując system bo gdy zacznie tym grać spora grupa ludzi staną się przewidywalni a w brokera interesie będzie wyłapać, poznać i rozwalić system. Zdrowie ludzi z przyszłości :D
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Darkey pisze:
Zephyr pisze:tam pipsów nie zabraknie dla nikogo wiec sie nie bój
Mi się tam coś o uszy obiło że można sobie zaszkodzić publikując system bo gdy zacznie tym grać spora grupa ludzi staną się przewidywalni a w brokera interesie będzie wyłapać, poznać i rozwalić system. Zdrowie ludzi z przyszłości :D
Bzdury.... rynek zawsze działa tak samo, zmienność może być inna i wtedy się okazuje czy ktoś jest tzw "dziwką systemową" :P

Awatar użytkownika
Zephyr
Stały bywalec
Stały bywalec

Darkey pisze:Mi się tam coś o uszy obiło że można sobie zaszkodzić publikując system bo gdy zacznie tym grać spora grupa ludzi staną się przewidywalni a w brokera interesie będzie wyłapać, poznać i rozwalić system. Zdrowie ludzi z przyszłości Very Happy

bzdura jak mało która...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Zephyr pisze:bzdura jak mało która...
to czekam z niecierpliwością na twój system, jesteś w stanie coś wymyślić ?
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Zephyr
Stały bywalec
Stały bywalec

Darkey pisze:to czekam z niecierpliwością na twój system, jesteś w stanie coś wymyślić ?
No to sie z tą niecierpliwością nie doczekasz. Ludzie nie pokazują swoich systemów dlatego bo boją się że broker rozpocznie polowania.... :D . Po prostu cenią swoją żmudną pracę, poświęcenie, tysiące nieudanych transakcji..a to wszystko by później zebrać owoc tych starań w postaci zgranego zespołu zasad które tworzą całościowy system. I tutaj chodzi o włożoną pracę. Bo dlaczego coś co mi zajeło 3 lata mam przekazywać komuś w jednym poście? .. Wierz mi nie chodzi tutaj o żadnych brokerów.. dla nich to jesteśmy płotkami.. nic nie liczącymi się..

slo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: slo »

Zephyr pisze:
Darkey pisze:to czekam z niecierpliwością na twój system, jesteś w stanie coś wymyślić ?
No to sie z tą niecierpliwością nie doczekasz. Ludzie nie pokazują swoich systemów dlatego bo boją się że broker rozpocznie polowania.... :D . Po prostu cenią swoją żmudną pracę, poświęcenie, tysiące nieudanych transakcji..a to wszystko by później zebrać owoc tych starań w postaci zgranego zespołu zasad które tworzą całościowy system. I tutaj chodzi o włożoną pracę. Bo dlaczego coś co mi zajeło 3 lata mam przekazywać komuś w jednym poście? .. Wierz mi nie chodzi tutaj o żadnych brokerów.. dla nich to jesteśmy płotkami.. nic nie liczącymi się..
Wyobrażasz sobie kopernika, gausa, faradaya, panią curie, ze swoimi odkryciami w grobie? :P

Awatar użytkownika
Zephyr
Stały bywalec
Stały bywalec

slo pisze:Darkey napisał:
to czekam z niecierpliwością na twój system, jesteś w stanie coś wymyślić ?

No to sie z tą niecierpliwością nie doczekasz. Ludzie nie pokazują swoich systemów dlatego bo boją się że broker rozpocznie polowania.... Very Happy . Po prostu cenią swoją żmudną pracę, poświęcenie, tysiące nieudanych transakcji..a to wszystko by później zebrać owoc tych starań w postaci zgranego zespołu zasad które tworzą całościowy system. I tutaj chodzi o włożoną pracę. Bo dlaczego coś co mi zajeło 3 lata mam przekazywać komuś w jednym poście? .. Wierz mi nie chodzi tutaj o żadnych brokerów.. dla nich to jesteśmy płotkami.. nic nie liczącymi się..

Wyobrażasz sobie kopernika, gausa, faradaya, panią curie, ze swoimi odkryciami w grobie? Razz

Oczywiście są wyjątki jak w każdej regule. Lecz ciężko porównywac Kopernika bądź Faradaya.. z trederem.. Wydaję mi się że jednak troszkę mamy do czynienia z inną wagą odkryć :D

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Proponuję skończyć OFT bo trzeba szukać :) można sępić lub znaleźć coś samemu :) czego między innymi sobie życzę.

Zablokowany