Songo89K pisze:A wtedy oni biorą swoich ziomków,wtedy już ze sprzętem,i wychodzisz na taki minus że o bilansie na 0 możesz zapomnieć
pod warunkiem że będą w stanie to uczynić

co ja sądzę o MC to już napisałem MC nie jest sporym SL u początkującego, MC może być SLem u doświadczonego tradera w sensie i tak na rynku zarobił tyle że małe MC to pikuś

Teoretycznie wpłaca 5k i robi z tego 70k wypłaca zysk (65 dla siebie) po czym zalicza MC i jest tylko 60k do przodu po czym wpłaca 5k robi zaś 70k wystarczy mu 50% skuteczności a i tak jest happy

Tylko żeby tak grać trzeba swoje wiedzieć i z lewara korzystać
Masz MC jesteś dupa, mam 20% w plecy jestem dupa i tyle

najważniejsze żeby sobie to uświadomić i zmienić dany stan, nie muszę Bóg wie ile tracić żeby się zabrać do roboty. To samo na demo przerąbałem 60% byłem dupa i święto teraz się poprawia

I wiem że nie zaliczę tego MC bo nie tędy droga
Jeśli bym się pomylił w co wątpię bardzo, bardzo, bardzo to powiem że się pomyliłem co do siebie, ale nigdy nikomu nie powiem że musi zaliczyć MC bo może być lepsiejszy
Dlaczego jestem pewien że nie zaliczę MC bo nie taki jest mój cel, celem jest zbudować z groszy ładne depo z czasem, a cele lubię realizować i 20% DD zagraża mu tak wiece robię wszystko co się da by nie doprowadzić do wyżej opisywanego

Statystycznie osiągam wszystkie swoje ważne cele to dlaczego tym razem miało by tak nie być, przecież to wszystko zależy tylko ode mnie

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates