Ja tylko pociągnął.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Tekron, rób co uważasz za stosowne, tylko więcej pisz postów + jakieś screeny też fajnie, bo lubiłem wrócić do domu i poczytać sobie parę stron Twojego dziennika a ostatnio bieda. Szczerze zachęcam do dalszego prowadzenia tego dziennika, bo jest specyficzny i mi pod pasował bardzo :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Yhym fajny dziennik :D czasem nie wyrabiałem wpadam po pewnej nieobecności a tu tyle stron przybyło. A co do tych MC na myfxbook toż to przecież element twojej strategii :) przy takim stażu i sposobie gry można sobie pozwolić :) Sobie osobiście bym nie polecał takiego sposobu gry ale ja się dopiero uczę i nie wiem do końca co i jak :) A co będzie kiedyś czas pokaże :) Pozdrawiam ;)
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

do Misia Pysia :) float miał około 104tyś, więc jakbym grał po to by Ci pokazać, że potrafię to bym zamknął, ale szczerze mnie to wali :). Nie tłumaczę się przed nikim bo nie przypominam sobie, żebym był w związku lub rodziną z kimś z tego forum, jak również nie przypominam sobie, żebym tobie akurat coś obiecał :). Apropo hejterów, to właśnie jesteś przykładem tego co napisałem, uważasz że muszę ściemniać i że się tłumaczę, tylko nie bardzo rozumiem po co? Czy ja coś muszę komuś udawadniać? a odwiedzanie mojego dziennika to wolna wola odwiedzających. Między innymi o takim podejściu piszę. :) I właśnie dlatego mam takie mieszane uczucia.

Nie żyje giełdą.
Nie dostaje depresji przez giełdę.
Nie wiążę swojej przyszłości wyłącznie z giełdą.
Nie zamierzam nikogo zniechęcać do giełdy i chętnie odpowiadam na pytania.
Czy zaliczyłem MC, tak, pełno, szczerze przez te kilka lat to chyba kilkadziesiąt.
Czy jestem do przodu? - przez pierwsze cztery lata byłem chyba 20 tyś do tyłu, kolejne 3 lata byłem około 50 tyś do przodu, obecnie jest bardzo przyzwoicie na plus i sobie działam spokojnie bo już wiem co i jak.
Czy uważam się za mega zajebistego tradera? bynajmniej, za początkującego, bo dopiero te kilka lat potrafie się ładnie utrzymywać.
Czy mimo to mam prawo do krytyki, ocen, komentarzy itd.? oczywiście skoro nawet ktoś kto się zarejestruje i nie ma jeszcze konta może to robić :).
Czy produkuje płatne książki? szkolenia? swój super inteligentny nietracący system? Czy obiecuje niczym przywódca sekty, idźcie moją drogą a będziecie bogaci?
Mam po prostu dzienniki, piszę w nich wolne przemyślenia, czasem jest dużo wejść bo mam więcej czasu dla siebie. A czasem zapierdzielam w życiu i nie mam czasu tutaj tego opisywać. Jak się wypowiadam to nie tylko o moim dzienniku ale ogólnie o tym co widzę na forach, nie tylko na tym.

Co do tego co napisałem o wrzucaniu wejść. Tak, czasem lubię przysiedzieć parę godzin szukając dobrych scenariuszy wejść i wrzucam je na forum, szczególnie po rozmowie z na prawdę porządnymi ludźmi. I jest fajnie. A czasem po prostu przychodzę w złym humorku, patrzę sobie na wykres i strzelam " hm wygląda na sell" i włażę w sell. Nie że jestem hipokrytą, sam wchodzę w pozycję, też tracę, ale dla mnie nie jest to aż tak ważne. Czego tutaj niektórzy nie zrozumieją. Nie sądzę, że zdrowym jest siedzenie dniami i nocami myśląc o bogaceniu się i grze na giełdzie. Takie uzależnienie kończy się wiecie czym? Tym, że nie ważne z której strony zera człowiek się znajduje, życie tylko ucieknie, a kasa faktycznie szczęścia nie da.

Tutaj linijka specjalna dla tych, którzy coś do mnie mają niemiłego:
- tak okłamuje wszystkich
- mam po 50 tyś kredytów w 5 bankach bo przegrywam wszystko na giełdzie
- tak siedzę średnio 25h sorry 24h przed wykresem robiąc analizy a później wchodzę ALL IN na levarze 1:500
- szukam gralla
- jedyny seks mam z ręką : ))
- lubie kaszkę
- przepraszam, że jestem nadętym egoistą i kompulsywnie przy tym kłamię
- mam nadzieję, że po latach będę w stanie zdobyć szacunek i zaufanie wszystkich ludzi z internetu,których nie znam i których aprobata jest dla mnie tak istotna by moje życie było pełne szczęścia i motylków :)
- specjalnie dla Was nowy dziennik :), taki jak ten, te same zasady, też będę wtapiał :) ale postaram się przepraszać i korzyć po każdej stracie.
- w razie potrzeby napiszę do Dlaczego Ja ? ;D

proponuje nowy serial Dzienniki Forexu z Wakacji. Euro jeż euro jeż ty go zjesz :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Tekron pisze: - tak okłamuje wszystkich
- mam po 50 tyś kredytów w 5 bankach bo przegrywam wszystko na giełdzie
- tak siedzę średnio 25h sorry 24h przed wykresem robiąc analizy a później wchodzę ALL IN na levarze 1:500
- szukam gralla
- jedyny seks mam z ręką : ))
- lubie kaszkę
- przepraszam, że jestem nadętym egoistą i kompulsywnie przy tym kłamię
- mam nadzieję, że po latach będę w stanie zdobyć szacunek i zaufanie wszystkich ludzi z internetu,których nie znam i których aprobata jest dla mnie tak istotna by moje życie było pełne szczęścia i motylków Smile
- specjalnie dla Was nowy dziennik Smile, taki jak ten, te same zasady, też będę wtapiał Smile ale postaram się przepraszać i korzyć po każdej stracie.
- w razie potrzeby napiszę do Dlaczego Ja ? ;D
wiedziałem :D nad wykresami pewnie siedzisz po 8 dni w tygodniu do tego :)
To bardziej by pod "Trudne sprawy" podpadalo. :)
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:lol: hmm nie wiem nie wiem, ale na bank Ibisza mnie tam zagra :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

Dla mnie najbardziej uwłaczające jest to, że właściciel dziennika zostaje zmuszony do tłumaczenia się z własnego sposobu na życie. I to za sprawą jakiegoś miśka, który z tolerancją i otwartością na odmienność niewyraźniej nigdy się nie spotkał.

Twój dziennik Tekron jest dość osobliwy, bardzo dynamiczny, spontaniczny i pozornie bezładny, ale właśnie dzięki takim postawom początkujący forumowicze oraz Ci bardziej zaawansowani, lecz skostniali gracze, mogą widzieć więcej kolorów niż odcienie szarości.

Czasem mam nieodparte wrażenie, że fora tematyczne z wiekiem zaczynają niektórym kojarzyć się z Komisją Edukacji Narodowej, która napiętnowuje każde niekonwencjonalne sposoby zdobywania wiedzy. Ludzie, tu nie szkoła, ani uniwersytet. Tutaj wymieniamy tylko doświadczenia, wiedzę zdobyć trzeba niestety lub stety samemu.

Keep going Tekron, na forum lub poza nim.

See ya.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

widzę że do mnie wszyscy mają pretensję, to się wypowiem ostatni raz:

Proszę znajdzcie mi gdzie ja się w tym temacie wypowiadałem? Raz i tylko raz się wypowiedziałem więc nie wiem gdzie niby miałem hejtować jak to piszecie.
Najwyżej jak się z mamą widziałem to mogłem jej hejtować, że tutaj na forum ktoś zarabia grubą kasę :D
W tym temacie się nigdy nie wypowiadałem, ale śledziłem go z przyczajki.

Czy każę się komuś tutaj tłumaczyć? Nie sądzę.

A to że jest uwłaczające (dla kogo?) że właściciel został zmuszony (lol) do tłumaczenia się, to już największy śmiech na sali. I to ze swojego sposobu na życie (podwojny lol).
Miło mi że mnie nazywacie miśkiem, może w przyszłości zrobię masę i będę pretendował do tego tytułu.

Ostatni raz się wypowiadam w tym temacie, bo nie widzę dalszego sensu się kłócić i wytykać wam nieścisłości /lub też piętnować niekonwencjonalne sposoby zdobywania wiedzy/.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:D swoją drogą wyprzedziłem fakty i ukrytego wroga :), bo odkąc pamiętam piszę o Darth Maulu ;). Kupidyn ja nie skaczę na Ciebie, a co do hejtowania piszę ogólnie o forach. Nie o moim dzienniku :) to nie jest pępek świata :). A co do dalszej części dziennika to hm wrzucę kolejne micro konto, może się znów uda uciułać coś :) 500zł startowy kapitałek :) podgląd do myfx podopnę z widokiem na pozycję i kapitał w sumie :) olać.
Spróbuję małymi pozycjami na odmianę :) chyba że nerwowo nie zniosę :) ale chciałem inny styl gry pokazać :). Tak na wariata jest fajnie ale dopiero jak się ma uciułanej kasy sporo :) w miarę możliwości przywalę screenami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Sprzedaje EUR USD 1,2186 z SL 30pkt i TP jeszcze będę określał ale koło 100pkt
Wyznaczę później cel.
W każdym razie analiza dlaczego tak sądzę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Jednak jeszcze za wcześnie, ktoś mocno trzyma poziom, pewnie będzie zabawa w konsolowanie na 200pipsach góra dół.
Obrazek

ODPOWIEDZ