Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Matek22tbg
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Matek22tbg »

raffallek pisze:zadziwiajace jest to alex ze tak narzekasz na system fxciezkapraca z allegro.
tyle wiedzy i info co ten koles mi podal odnosnie rynku i systemu to pewnie nigdy o tym nie slyszales:) sam go kupilem w polowie maja i na obecna chwile jestem z tego bardzo zadowolny, a kontakt ze sprzedajcym jest moim zdaniem znakomity. A system daje mi zarobic i nie mam do nikogo pretensji. wywalilem na inne sys pare ladych zlotych, a dopiero ten dal mi cokolwiek przyzwoitego!

ale macie racje:D szukajcie 100% systemow na pewno kiedys traficie.
zegnam
Tylko ze ten system nie jest sprzedającego ;P poszperaj po forum a znajdziesz identyczny system. fxciezkapraca sprzedaje system dostępny za free na tym forum wystarczy poszperac.

Awatar użytkownika
RX300
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RX300 »

Matek22tbg pisze:Tylko ze ten system nie jest sprzedającego ;P poszperaj po forum a znajdziesz identyczny system. fxciezkapraca sprzedaje system dostępny za free na tym forum wystarczy poszperac
To podaj link do tego systemu, to go zaraz sprawdzimy, bo po przejrzeniu jego strony z ofertą wygląda to bardzo podejrzanie.
Przy tym rozkładzie ryzyka do zysku, który podaje na stronie (2 do 1) żeby zarabiać, skuteczność tego systemu musi wynosić powyżej 75%.
Poza tym na zdjęciu z wynikami brak ustawionych SL !!!

Robco
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Robco »

A co sądzicie o tym systemie. Gadałem z kolesie wszystko mi wytłumaczył , widać, że zna się na rzeczy. Może to się do czegoś nadaje.
I komentarze ma nawet.
http://allegro.pl/apaczfx-skalpel-forex ... 47066.html

ByleDoPrzodu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ByleDoPrzodu »

RX300 pisze:
Matek22tbg pisze:Tylko ze ten system nie jest sprzedającego ;P poszperaj po forum a znajdziesz identyczny system. fxciezkapraca sprzedaje system dostępny za free na tym forum wystarczy poszperac
To podaj link do tego systemu, to go zaraz sprawdzimy, bo po przejrzeniu jego strony z ofertą wygląda to bardzo podejrzanie.
Przy tym rozkładzie ryzyka do zysku, który podaje na stronie (2 do 1) żeby zarabiać, skuteczność tego systemu musi wynosić powyżej 75%.
Poza tym na zdjęciu z wynikami brak ustawionych SL !!!
A może po prostu pilnuje i zamyka ręcznie. Sprawdź transkacje w których godzinach otwierał i zobacz czy leci w kulki.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Robco a jak dlugo jestes na FX ?

Dodano po 1 minutach:
ByleDoPrzodu pisze:A może po prostu pilnuje i zamyka ręcznie. Sprawdź transkacje w których godzinach otwierał i zobacz czy leci w kulki.
To znaczy ze kupujacy ma wiedziec kiedy zamknac bo sys nie wie ?
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

ByleDoPrzodu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ByleDoPrzodu »

Po prostu na screenach nie widac ze ustawia SL, a jaka jest dokladna strategia to wiedza tylko Ci co kupili. Typowe nastawienie "polaczka". Powodzenia

raffallek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: raffallek »

Matek22tbg pisze:
raffallek pisze:zadziwiajace jest to alex ze tak narzekasz na system fxciezkapraca z allegro.
tyle wiedzy i info co ten koles mi podal odnosnie rynku i systemu to pewnie nigdy o tym nie slyszales:) sam go kupilem w polowie maja i na obecna chwile jestem z tego bardzo zadowolny, a kontakt ze sprzedajcym jest moim zdaniem znakomity. A system daje mi zarobic i nie mam do nikogo pretensji. wywalilem na inne sys pare ladych zlotych, a dopiero ten dal mi cokolwiek przyzwoitego!

ale macie racje:D szukajcie 100% systemow na pewno kiedys traficie.
zegnam
Tylko ze ten system nie jest sprzedającego ;P poszperaj po forum a znajdziesz identyczny system. fxciezkapraca sprzedaje system dostępny za free na tym forum wystarczy poszperac.

Wiem widzialem, ja do faceta nic nie mam jest w porzadku, nie krzyczy ze to sam pisze wskazniki czy cos, nauczyl sie jednego korzysta, dziala. z reszta co ja bede sie meczyl i wypowiadal ja jestem zadowolony i tyle!!!

a co do SL ustawiac nalezy, on sobie sam zamyka.

powodzenia

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Typowe nastawienie "polaczka". Powodzenia
Typowe nastawienie szmaciarza , cwaniaczka .
Przeczytaj jeszcze raz moj post ...
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Robco pisze:A co sądzicie o tym systemie. Gadałem z kolesie wszystko mi wytłumaczył , widać, że zna się na rzeczy. Może to się do czegoś nadaje.
I komentarze ma nawet.
http://allegro.pl/apaczfx-skalpel-forex ... 47066.html
Cóż można powiedzieć. Koleś zna się na rzeczy. Dlatego daje 2 tygodnie gwarancji. :lol: Prawdopodobieństwo, że w tym okresie uda się zrobić zysk łapiąc po 2 pipsy jest spore. Aż przychodzi taki czas jak teraz i pieniądze wracają na swoje miejsce. Krótko - bez zobaczenia minimum 2 letniej historii kijem bym nie tykał. A w praktyce to może tak być, że bot coś tam uzbiera i w pewnym momencie kiedy wchodzi w stratę odda dużą część zysku i zaczyna zbierać od nowa. Może również wchodzić w stratę i nie "zdanżać" odrabiać niestety. Ale 2 tygodnie gwarancji jest. :lol:

Awatar użytkownika
wojtasek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtasek »

luknąłem z ciekawości na te aukcje na Allegro, i na pierwszy rzut oka te mogą (choć nie muszą :-) ) być interesujące:

http://allegro.pl/hit-system-forex-spra ... 89370.html

http://allegro.pl/system-forex-inwestuj ... 68093.html

ODPOWIEDZ