Raczej to miałem na myśli.pozytyw pisze:Jeśli, że "powinienem poczekać na lepszą cenę" to po prostu wstyd się przyznać ale bałem się, że odejdą beze mnie:)
wzmagania pozytywa
- adamkaluza
- Pasjonat
- adamkaluza
- Pasjonat
Porażka. Rano nie zamknąłem bo miałem wcześniej z pracy wrócići doglądać. Czy postraszyli? Nie, poczęstowali nim:) To samo Usd/Chf. Ta pozycja otwarta na -30 ale muszę wieczorem zamknąć żeby na weekend nie zostawiać. Gdybym miał dostęp do kompa miałbym te pozycje na BE. Ogólnie ten system wg. danych historycznych będzie miał sporo BE. Na razie to sporo SL jak tak dalej będzie.MUSZĘ KUPIĆ LAPTOPA I WOZIĆ DO PRACY!!!:)mah1y pisze:pozytyw jak tam twoj ejek? postraszyli Cie SLem? trzymasz to jeszcze?
Minus 80 dziś

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony 13 lip 2012, 20:16 przez pozytyw, łącznie zmieniany 1 raz.
Spiesz się powoli.
- adamkaluza
- Pasjonat
A nie lepiej telefon i parę kilobajtów internetupozytyw pisze:Na razie to sporo SL jak tak dalej będzie.MUSZĘ KUPIĆ LAPTOPA I WOZIĆ DO PRACY!!!

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
- adamkaluza
- Pasjonat
Do analiz to rzeczywiście telefon za mały.pozytyw pisze:Pewnie byłoby lepiej ale chciałbym zrezygnować z oczekujących (chociaż częściowo) a to się wiąże z analizami w różnych godzinach więc spory ekranik wskazany
1 pips plus 2 spread brakło.pozytyw pisze:wydaje mi się, że za nisko miałeś to oczekujące z buy
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
Jako że padł tu parę razy mój nick czuję sie zobowiązany coś napisać
Rynek porusza sie w dość specyficzny sposób, pewnie wszyscy to wiedzą ale ile osób korzysta z tej wiedzy?, rzecz jest banalna czyli high i low, w screenach opisałem 2 sytuacje czerwoną i zieloną, dla każdego powinno byc oczywiste która opcja wchodzenia w trejdy jest lepsza i tego schematu powinniśmy sie trzymać, SL będzie wyłapywane tylko w przypadku zmiany trendów, jak rozpoznawać te miejsca? trzeba po prostu poćwiczyć

Rynek porusza sie w dość specyficzny sposób, pewnie wszyscy to wiedzą ale ile osób korzysta z tej wiedzy?, rzecz jest banalna czyli high i low, w screenach opisałem 2 sytuacje czerwoną i zieloną, dla każdego powinno byc oczywiste która opcja wchodzenia w trejdy jest lepsza i tego schematu powinniśmy sie trzymać, SL będzie wyłapywane tylko w przypadku zmiany trendów, jak rozpoznawać te miejsca? trzeba po prostu poćwiczyć

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.