1% dziennie - "wyzwanie Mighty Baz'a"

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Cześć Zicmar,
zicmar pisze:SL ma byc jak najmniejszy, powiedzmy 5 pipsów, im większy tym więcej do odrabiania przy wpadce
Ale również, im większy, tym rzadziej zaliczany ;-) Są na tym forum osoby, które mają SL 30 i TP 240. Wszystko zależy, jakim systemem grasz i czy nastawiasz się na męczący skalp, czy na relaksujące lenistwo ;)

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Wirus , mam wrazenie, że jesteś na tym Forum najwiekszym nygusem, relaksuj sie czlowieku przy korektach 30-50 pipsów, nieraz i wiecej, ja nie potrafie, bo mi szkoda kasy na taki relaks, wolę zgarnąć co swoje, wejśc być może w tą korekte na i też ją zgarnąć a jak pójdzie w moim kierunku to kolejny profit, a poza tym ten wątek mówi o 1 procencie dziennie utargu, jeżeli chcesz mieć tyle z 240 pipsów przy korektach rzedu 30-50 to masz zajebisty system, lepiej na lokate do banku dac :wink:
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Zicmar, pamiętam, że chciałeś mi pomóc i dziękuję Ci za to; jednak znalazłem już swoję drogę i - przynajmniej jak na razie - nie narzekam ;-) Gram różnie - czasem skalpik, czasem dłuższy termin - wszystko zależy od sytuacji na rynku. Nie trzymam się kurczowo zasad. Ostatni przykład opisałem tutaj:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 696#487696
I - specjalnie dla Ciebie - fragment księgowań konta w ciągu kilku ostatnich dni; jedna liczba - jeden dzień ;-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

zicmar
Gaduła
Gaduła

gratuluje :D
i do niczego nie namawiam, natomiast
wszędzie Cie pelno, najwiecej chyba udzielasz sie w temacie platformy Dukasa :wink: , nie wiem czy jesteś taki Orzel, czy zwykły ; bufon ; ale to już Twój problem, ja optuje za tym drugim, byc może sie mylę, a pomagać Ci przy Twoim charakterze za żadne pieniądze :wink:
kiś sie w swoim wlasnym rosole i ode mnie z daleka, pozdrawiam i życze powodenia :cry:

Kasia86
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kasia86 »

O kurka zicmar odbanowany no to będzie Ostre naganianie na szkolenie ze średnich :D

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

zicmar hmm paranoja z atakami narcystycznej złości :lol: ponoć to choroba tych co codziennie wtapiają :)
Obrazek

expedient warzywniaka

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

Little Scalper pisze:edit
zicmar łap dla przypomnienia : )
http://www.sendspace.pl/file/0711a95745f71f69fb70fdc
pozdro
Kto tu wrzucił system Paula Rottera? Toć droga do milionów. I tak za darmo? :shock:

zicmar
Gaduła
Gaduła

nie jestem Narcyzem i nikogo nie atakuje, Scalper, co do szkoleń, to już mi się nie chce i nie taki był sens mojego postu, wypowiadalem sie tylko i włącznie w negowanym również przez Ciebie 1 procencie dziennego profitu, bo logicznym jest, że skoro jest to nieosiagalne, to po co w tym bagnie nadal tkwić i się wymądrzać tak jak Ty dla przykładu. Tekron, zastanów sie nad swoimi wtopami na rachunku demo. A poza tym, jeżeli juz bedę się na tym Forum wypowiadal, to z pewnością bez emocji i bez prowokowanego chamstwa, bo już mi się też nie chce, natomiast na każdy głupowaty post ze strony chłopców - demowców postaram się odpowiedzieć cieta ripostą bez wdawania się w głupowate polemiki

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

:D nie no dobry then Journal :D takie złote myśli jak Paulo Coehlo prawie :D.

Traderze, najważniejsze, gdy zaczniesz przegrywać przestań przegrywać i zacznij wygrywać, rzekłem. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

Tekron pisze:nie no dobry then Journal
proponuje zalozyc osobny Journal do slownych przepychanek - jeszcze ciekawiej by bylo gdyby byl tam brak Ostrzezen, ale zakaz wulgaryzmow. taka sobie slowna,merytoryczna przepychanka :lol:

ODPOWIEDZ