Wskaźnik do ruchu bocznego
Wskaźnik do ruchu bocznego
Czy może ktoś mi podać jakiś wskaźnik do trendu bocznego? Chodzi mi o taki gdzie pokazuje że jest ruch boczny i się nie zmienia, wiem że są takie oparte o fraktale ale jakie?
Re: Wskaźnik do ruchu bocznego
Witam.
Śmiem twierdzić, że nikt nie ma tego o co prosisz.
Trendy boczne istnieją tylko na określonych TF'ach, jednak patrząc na inne TFy to co było boczniakiem staje się bardzo trendy
Dawno temu słyszałem takie trafne stwierdzenie, że Forex to jeden wielki boczniak - zależy tylko jaki duży TF wybierzesz.
Pośrednio do określania boczniaka można używać średnich i stochów ale pewnie nie tego szukasz
Pozdrawiam
Karol Marchewka
No gralla raczej Ci nikt nie daPłaski pisze:Czy może ktoś mi podać jakiś wskaźnik do trendu bocznego? Chodzi mi o taki gdzie pokazuje że jest ruch boczny i się nie zmienia, wiem że są takie oparte o fraktale ale jakie?

Śmiem twierdzić, że nikt nie ma tego o co prosisz.
Trendy boczne istnieją tylko na określonych TF'ach, jednak patrząc na inne TFy to co było boczniakiem staje się bardzo trendy

Dawno temu słyszałem takie trafne stwierdzenie, że Forex to jeden wielki boczniak - zależy tylko jaki duży TF wybierzesz.
Pośrednio do określania boczniaka można używać średnich i stochów ale pewnie nie tego szukasz

Pozdrawiam
Karol Marchewka
i to zdanie w Twojej wypowiedzi pokazuje ze byłby to GrallPłaski pisze:ale jak był trend boczny to stał w miejscu, wogole sie nie zmieniał....i mnie o to chodzi...

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.