Platforma czy wykresy? Ja uruchomiłem właśnie JForex na Java 7 i chodzi normalnie. Wystarczy usunąć pliki tymczasowe / pobrać nowy skrót / skorzystać z autouruchamiania opisanego w instrukcji / wyczyścić pliki cache.na 99% macie java7 - usuńcie i zainstalujcie java6.
Dukascopy - ECN
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
W instrukcji jest napisane jak utworzyć plik, który automatycznie będzie uruchamiał najnowszą wersję JForex. Można też wprowadzić swoje dane by od razu następowało logowanie. Wrzucałem też takie pliki swego czasu w tym wątku, bo niektórzy mimo opisu, nie radzili sobie z tym
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jeśli dalej będziesz miał problemy to w takich sprawach pisz już na PW, bo ten temat był już poruszany kilka razy, a tak wątek będzie ciągnął się przez wiele stron...
Dodano po 1 minutach:
Dodano po 1 minutach:
Fakt, faktem, że z Java6 póki co nowa wersja JForex lepiej współpracuje ale zgłaszałem to Dukascopy jakiś czas temu więc powinno się to zmienić.Zuler pisze:Dzisiaj rano nie mogłem uruchomić platformy EU (demo i live) - inny błąd niż ten co go można naprawić czyszczeniem cache. Wywaliłem 7 i zainstalowałem najnowszą jave6 32bit i ruszyło "od strzała" .
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Podrzuć mi adres mailowy na PW to podeślę. Upewnij się też, że masz zainstalowanego Acrobat Readera lub inny program do PDF.lookas pisze:ma ktoś może tutorial Tutorial_Dukascopy_JForex.pdf ? napotykam problem ze ściągnięciem bezpośrednio ze strony
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- mariusz911
- Stały bywalec
Różni się. W końcu to MT4
. Nie ma wielu rodzajów zleceń, wglądu do głębokości rynku i kilku innych rzeczy, które wynikają z ograniczeń MT4. To rozwiązanie dostarczane przez zewnętrzną firmę, a nie Dukascopy dlatego można je stosować na własną odpowiedzialność (lub odpowiedzialność tejże firmy).
Dziwne, że nie ma w ogóle TP. Na pewno nie można ustawiać TP i SL w momencie zawierania transakcji. Wg mnie lepiej korzystać z JForex. Naprawdę ma sporo ciekawych rozwiązań, których w MT4 brakuje.

Dziwne, że nie ma w ogóle TP. Na pewno nie można ustawiać TP i SL w momencie zawierania transakcji. Wg mnie lepiej korzystać z JForex. Naprawdę ma sporo ciekawych rozwiązań, których w MT4 brakuje.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam.
Warto przeczytać cały wątek dla uświadomienia: http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=18740
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Raposo napisz mu najlepiej wprost by nie używał MT4 w Dukasie. Chyba, że lubi ostrą jazdę ze znikającymi i pojawiajacymi się niespodziewanie różnymi pozycjamiraposo pisze:Różni się. W końcu to MT4. Nie ma wielu rodzajów zleceń, wglądu do głębokości rynku i kilku innych rzeczy, które wynikają z ograniczeń MT4. To rozwiązanie dostarczane przez zewnętrzną firmę, a nie Dukascopy dlatego można je stosować na własną odpowiedzialność (lub odpowiedzialność tejże firmy).

Pozdrawiam
Karol Marchewka