powinienem zwrocic uwage na swiece bezposrednio po przebiciu minimum - mialy zbyt dlugie knoty co chyba wskazywalo o niezbyt zdecydowanym BO.
zgodnie z planem dzis moge jeszcze zaryzykowac tylko raz (max straty 3% na dzien)

Dzisiaj dzień porąbany. Zagrałeś buy z malutkim stopem pod czerwoną wieżą, a potem sell w trakcie konferencji prasowej BOE.bartek1916 pisze:to co teraz sie dzieje to dla mnie zupelnie niezrozumiale. trzeba poczekac na ochlodzenei nastrojow, a przed nami jeszcze kilka danych
jednym z celow jest testowanie zasad MM czyli miedzy innymi szerokosc stopa. w tym przypadku uznalem ze jak zejda jeszcze nizej to juz nie ma po co trzymac pozycji. w tym przypadku zagranie bylo na ZL na H1 wiec technicznie raczej nie bede wpisywal tego jako blad. po prostu nei wszystkie sygnaly beda dzialac.Stforex pisze:buy z malutkim stopem
tu jak najbardziej masz racje. nie wiedzialem, ze trwa konferencja. chyba lepiej mi idzie jak rynek jest spokojniejszyStforex pisze:sell w trakcie konferencji prasowej BOE
z tym bedzie trudnoStforex pisze:Polecam zrobić sobie przerwę do poniedziałku
Eliminując głupie błędy - jak ja je nazywam można dojść naprawdę do ogromnej skuteczności.bartek1916 pisze:eliminacja bledow
Najważniejsze w MM jest kontrolowanie straty.bartek1916 pisze:Po za tym chce zaczac myslec nad odpowiednim MM
Zgadzam sie i to jest moj podstawowy cel.klonmarcin pisze:Eliminując głupie błędy - jak ja je nazywam można dojść naprawdę do ogromnej skuteczności.