Max lewar 1:20 to max lewar, co do tego ma lewar na platformie?, chyba sam potrafisz sobie wyliczyć max pozycje i lewar 1:20 do swojego kapitału? wartość ta będzie się tylko zmieniać przy wzroście/spadku kapitałuimperator_wszechswiata pisze:tyle, że wartość ta będzie zmieniała się w zależności od ustawionego lewara na platformie... ja przy takiej matematyce wymiękam.Ink. pisze:Ma do tego to ze obrazuje wielkość pozycji do posiadanego kapitału
Byle z trendem by Ink.
- adamkaluza
- Pasjonat
Ink. nie wiem czy dobrze rozumiem, ale wygląda na to że Ty otwierasz taką pozycję żeby oprócz depozytu pobranego za otwarcie tej pozycji zostało tylko trochę na SL czyli MC w tym wypadku który zamknie Ci pozycję?Ink. pisze:Max lewar 1:20 to max lewar, co do tego ma lewar na platformie?, chyba sam potrafisz sobie wyliczyć max pozycje i lewar 1:20 do swojego kapitału? wartość ta będzie się tylko zmieniać przy wzroście/spadku kapitałuimperator_wszechswiata pisze:tyle, że wartość ta będzie zmieniała się w zależności od ustawionego lewara na platformie... ja przy takiej matematyce wymiękam.Ink. pisze:Ma do tego to ze obrazuje wielkość pozycji do posiadanego kapitału
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
- adamkaluza
- Pasjonat
Dziś mały trejd na edku
+75p. Na luktom pipsometrze jest co prawda 90, ale 15p to z takich tam skalpów właściwie, więc nie ma co pokazywać

photo upload
+75p. Na luktom pipsometrze jest co prawda 90, ale 15p to z takich tam skalpów właściwie, więc nie ma co pokazywać

photo upload
Wszystko co do joty zgodnie z planem. Tyle, że do dupy takie planowanie... Kolejny raz utwierdzam się, że TP jest złem koniecznym. Najlepszym wyjściem jest poprostu obserwacja i wyjście w odpowiednim momencie.sp2ews pisze:I znów przysellowałem na 1.2530. Zobaczymy co z tego będzie
Ale cóż, nie mogło mnie być przy kompie więc ustaliłem tp... Zastanawiam się też nad wprowadzeniem TS podczas nieobecności przy platformie.
+36 ;(

photo upload