Spróbuj potestować sam TS bez TP - szczegóły zapraszam na PWsp2ews pisze:TP jest złem koniecznym
Byle z trendem by Ink.
- klonmarcin
- Maniak

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Mysle ze ten trejd bedzie ciekawy , oby sl mnie nie dopadlo ...Ink. pisze:rabit widzę że złapałeś tą strzałkę w dół
Nie pisalem bo mialem ( jak dotad mi sie nie zdazylo ) osiem stratnych trejdow pod rzad ...
Jak najbardziej , ja od poczatku sobie uswiadamiam jak zamknelo przed wczesnie ze taka jest moja strategia i nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem . Wazne ze do przodu . Co bys myslal gdybys postawil tp za nisko/wysoko i wycielo by Cie na sl ? Moze Marcin ma racje z tym ts , w moim przypadku tylko czasami ma to sens ...sp2ews pisze: Tyle, że do dupy takie planowanie... Kolejny raz utwierdzam się, że TP jest złem koniecznym.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
Spoko, patrz na to tak, że statystyczny limit złych trejdów właśnie się wyczerpał i teraz tylko same dobre będąrabit pisze:osiem stratnych trejdow pod rzad ...
Nie, nie, nie kolego. Tu jest nad czym płakać niestety. Tak spieprzone trejdy zdarzają mi się niestety zbyt często. Ja uważam, że tp to szajs, który ogranicza trejd jak i trejdera. Trejd trzeba kontrolować cały czas i tyle, dopiero wtedy można odpowiednio wykorzystać jego potencjał. Sam widzisz, co się stało dzięki TP - szpila poszła taka, ze tylko skakać z radości, a tu lipa - gówniane, źle ustawione TP i po trejdzie. Można by rzec, że mógłbym ustawić niżej. Nigdy nie wiesz co zrobi cena i takie ustawianie tp jest jak dla mnie czystą loterią. Musiałbyś być conajmniej Kaszpirowskim, żeby przewidzieć gdzie cena zawróci. Oczywiście najlepszym dla mnie rozwiązaniem jest poprostu ciągła kontrola trejdu.rabit pisze:Jak najbardziej , ja od poczatku sobie uswiadamiam jak zamknelo przed wczesnie ze taka jest moja strategia i nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem . Wazne ze do przodu . Co bys myslal gdybys postawil tp za nisko/wysoko i wycielo by Cie na sl ? Moze Marcin ma racje z tym ts , w moim przypadku tylko czasami ma to sens ...
Pytanie co zrobić gdy nie ma czasu na ciągłe doglądanie? TP już dziękuję, więc chyba faktycznie potestuję TSa (nie mylić z TSA
Nic tylko martgnal stosowacsp2ews pisze:Spoko, patrz na to tak, że statystyczny limit złych trejdów właśnie się wyczerpał i teraz tylko same dobre będą
OK wiec trzeba cos zmienic w strategiisp2ews pisze:Nie, nie, nie kolego. Tu jest nad czym płakać niestety. Tak spieprzone trejdy zdarzają mi się niestety zbyt często. Ja uważam, że tp to szajs, który ogranicza trejd jak i trejdera.
Nie do konca , oczywiscie nie zawsze sie sprawdza ale warto odpowiednio analizowac wykres . U mnie na edku juz ponad 130 pipek i zostawiam na weekend , wyjasnienie w zalaczniku .sp2ews pisze:Musiałbyś być conajmniej Kaszpirowskim, żeby przewidzieć gdzie cena zawróci.
P.S. zlotko 28 dolcow .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adamkaluza
- Pasjonat

- adamkaluza
- Pasjonat