rabit pisze:osiem stratnych trejdow pod rzad ...
Spoko, patrz na to tak, że statystyczny limit złych trejdów właśnie się wyczerpał i teraz tylko same dobre będą
rabit pisze:Jak najbardziej , ja od poczatku sobie uswiadamiam jak zamknelo przed wczesnie ze taka jest moja strategia i nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem . Wazne ze do przodu . Co bys myslal gdybys postawil tp za nisko/wysoko i wycielo by Cie na sl ? Moze Marcin ma racje z tym ts , w moim przypadku tylko czasami ma to sens ...
Nie, nie, nie kolego. Tu jest nad czym płakać niestety. Tak spieprzone trejdy zdarzają mi się niestety zbyt często. Ja uważam, że tp to szajs, który ogranicza trejd jak i trejdera. Trejd trzeba kontrolować cały czas i tyle, dopiero wtedy można odpowiednio wykorzystać jego potencjał. Sam widzisz, co się stało dzięki TP - szpila poszła taka, ze tylko skakać z radości, a tu lipa - gówniane, źle ustawione TP i po trejdzie. Można by rzec, że mógłbym ustawić niżej. Nigdy nie wiesz co zrobi cena i takie ustawianie tp jest jak dla mnie czystą loterią. Musiałbyś być conajmniej Kaszpirowskim, żeby przewidzieć gdzie cena zawróci. Oczywiście najlepszym dla mnie rozwiązaniem jest poprostu ciągła kontrola trejdu.
Pytanie co zrobić gdy nie ma czasu na ciągłe doglądanie? TP już dziękuję, więc chyba faktycznie potestuję TSa (nie mylić z TSA

)