Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Ignac, ale ja nie piszę by robić pianę , nie popadajmy w skrajności ;-) luz i spokój , szkoda serducha.

Ignac
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ignac »

Microbi pisze:Ignac, ale ja nie piszę by robić pianę , nie popadajmy w skrajności luz i spokój , szkoda serducha.
no spoko, trudno wyczuć czasem emocje w trybie tekstowym. Serio, bez spiny, moim zdaniem to zajebista łamigłówka jest ale ma spory element edukacyjny w sobie, tzn. rozwiązanie. Oczywiście jak dla mnie, bo dla kogoś może to być gówno warte.

Dodano po 2 minutach:

Aha, no i jeszcze jedno, rozwiązań jest kilka, ja znam 3 - powiem o jednym. Ale może ktoś jeszcze co innego wymyśli. To by było coś!

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Napisz małym drukiem,kto będzie chciał to się będzie bawić.

Nie przesadzajmy z zagadkami,bo w ten sposób z tematów na 10 stron,zrobiła by się lektura na 1000 stron.A w tym jest i tak wystarczająco dużo spamu.
Zaciekawiłeś mnie teraz,więc jak to widzisz?

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Ignac nie miej mi tego porównania za złe, ale tyle tej tajemniczości się pojawia w twoich postach, że zaczynasz mi przypominać Stanisława Tymińskiego, gdyby chłop wyszedł i powiedział co wie to by nie było żadnego efektu, a jak pokazał czarną teczkę to i ładny wynik zrobił. Nie istotne co było w środku, ważne żeby wzbudzić ciekawość:wink:
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Ignac
Gaduła
Gaduła

brother pisze:Ignac nie miej mi tego porównania za złe, ale tyle tej tajemniczości się pojawia w twoich postach, że zaczynasz mi przypominać Stanisława Tymińskiego, gdyby chłop wyszedł i powiedział co wie to by nie było żadnego efektu, a jak pokazał czarną teczkę to i ładny wynik zrobił. Nie istotne co było w środku, ważne żeby wzbudzić ciekawość
Nie bój, na prezydenta się nie przymierzam.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Niech zgadnę,szkolenia zaczniesz oferować ?:D z dopiskiem"tajemnica z forum w ostatnim dniu szkolenia ! " :D

Żeby Ci tylko tematu nie zamknęli,bo efektu nie będzie :lol:

Ignac
Gaduła
Gaduła

Songo89K pisze:Niech zgadnę
Pomyliłeś zagadki... albo masz paranoje, w sumie nie dziwne jak się patrzy na forumowe i około forumowe oferty. Każdy może być podejrzany :D
Songo89K pisze:zaczniesz oferować ? z dopiskiem"tajemnica z forum w ostatnim dniu szkolenia ! "
A co, boisz się konkurencji? Nie bój.

Borewicz
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Borewicz »

Witam wszystkich forumowiczów ! Mam nadzieję, że pamiętacie sprawę naszego forumowego kolegi, który posługuje się psełdonimem niemiaszek.

Otóż zafascynowany zwierzeniami kolegi bankruta, podczas wakacyjnej podróży byłem w pobliżu pięknego miasta Chełm. Postanowiłem popytać lokalnej społeczności o informacje na temat Grzegorza Niemca ( niemiaszek ).

To co się dowiedziałem sprawiło, że ścięło mnie z nóg.

Po tym co uslyszalem, dziele sie z Wami tym co znalazlem we wszechwiedzacych googlach:
http://www.kto-kogo.pl/Grzegorz_Niemiec

Firma: "Petroprim" Sp. z o.o. Chełm (KRS 0000049970 ) od 2002-01-14 do teraz

Stanowisko: dostępne w raporcie płatnym
Stanowisko: Prezes Zarządu od 2002-01-14 do teraz

Osoba ta zajmowa stanowisko prezesa w firmie petroprim.
Nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie nastepne strony.

http://www.archiwum.kurierlubelski.pl/m ... 14521.html

http://www.supertydzien.pl/index.php?id ... ualno%B6ci

http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiado ... 48610.html#

Pamietacie reklamy " czesc jestem wojtek i mam 10 lat ; czesc, ja tez jestem wojtek i tez mam 10 lat. Nigdzy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. " ?

Jak cos znajdziecie to wklejajcie bo sprawa jest bardzo interesujaca, a szkolenia to chyba wierzcholek gory lodowej.

Pozdrawiam
Slawomir Borewicz

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Borewicz jaki to ma związek ze szkoleniami :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nawet teoretycznie rzecz biorąc jeśli jest to ta sama osoba to pozwolę sobie spojrzeć z wrodzoną przekorą na sprawę.
Czy wolałbyś żeby to był jakiś bezrobotny bez prawa do zasiłku?
Może rzeczywiście gościu umie kombinować i lepiej od takiego się uczyć niż jakiegoś nieudacznika spod monopolowego.
Jak ktoś napisze książkę o życiu muszki owocówki i Ty zapłacisz za nią 100zł to też będziesz sprawdzał jego przeszłość?
Może jeszcze będziesz wymagał kwitek z ostatnich 3 miesięcy czy był u spowiedzi i czy dostał rozgrzeszenie.
Sprawdź sobie środowisko tych wszystkich analityków. Wyrok na wyroku, sprzeniewierzenia, wyłudzenia, oszustwa....
I większość tutaj marzy o tym samym :) Nawet po to studiują :mrgreen:
Ta branża to spekulacja w najgorszej postaci, zabierasz dzieciom cukierki jak i powodujesz że ludzie tracą swoje domy i zostają bezdomnymi.
I Ty uważasz się za lepszego? (pytanie retoryczne nie musisz odpowiadać)

07 bez odbioru...
Pozdrawiam
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

daromanchester pisze:Czy wolałbyś żeby to był jakiś bezrobotny bez prawa do zasiłku?
Może rzeczywiście gościu umie kombinować i lepiej od takiego się uczyć niż jakiegoś nieudacznika spod monopolowego.
daromanchester pisze:Sprawdź sobie środowisko tych wszystkich analityków. Wyrok na wyroku, sprzeniewierzenia, wyłudzenia, oszustwa....
I większość tutaj marzy o tym samym Nawet po to studiują
Daro, padłem, pomijam że obiadem się udławiłem, dobre.

ODPOWIEDZ